Buren totaal verrast over gebeurtenissen in Kinselmeerstraat

LELYSTAD
Omwonenden van de woning aan de Kinselmeerstraat in Lelystad, waar zondag twee doden werden gevonden, zijn totaal verrast over de gebeurtenissen. Zij zeggen nooit iets gemerkt te hebben van ruzie of problemen in de woning.

Volgens de directe buren woont in het huis een normaal gezin, met een jongen en een meisje in de tienerleeftijd. De twee gevonden lichamen zouden volgens buurtbewoners van de vrouw en de dochter zijn. De buren hebben vrijdag nog gezien hoe de man en de vrouw samen de hond uitlieten. Volgens de buren deden zij dit, zoals altijd, gearmd.

De tienerzoon van het gezin heeft volgens de buren zondag alarm geslagen, omdat hij geen contact kon krijgen met zijn moeder, zus en stiefvader. Daarop kwam de grote zoekactie op gang die uiteindelijk leidde tot de vondst van twee lichamen.

Bij de school tegenover de woning komen veel buurtbewoners met vragen binnenwandelen. Omdat de omgeving van de woning nog altijd is afgezet, kan een ingang van de school niet gebruikt worden.

Update: De politie heeft maandagmorgen om 10:30 uur een verdachte aangehouden.

reacties (7)

 • Heeft dat er nu weer mee te maken? Slaat helemaal nergens op! Miss dat jij je vuile was elke x buiten hangt maar niet iedereen hoor! Dus ja verrast aangezien ze nooit ruzie hadden altijd vrolijk samen waren. Dus dan verwacht je zo iets niet en ben je verrast. Moeilijk he begrijpen?

  reageer
 • inwoonster

   

  Andermans boeken zijn duister lezen!

  reageer
 • Pietje

   

  Gelukkig ben jij nog wel geïnteresseerd in een ander? Uit je reactie blijkt namelijk een nogal negatief wereldbeeld; alsof er niemand meer is die deugt. Persoonlijk vind ik de meeste mensen best sociaal. Maar je diepste problemen en angsten delen doe je nu eenmaal niet zo makkelijk - zelfs niet met je beste vrienden of familie.

  reageer
 • Rien

   

  Beste Nol, Je kletst uit je nek. Dit is een ons kent ons straatje. Sociale controle en gezelligheid met elkaar.

  reageer
 • Dick

   

  Tja, Je trekt een conclusie die je totaal niet kunt onderbouwen. Je loopt als gezin echt niet met je problemen te koop. Jij ook niet. Waarom denk je dat er nog steeds huiselijk geweld plaatsvindt? Omdat je daar, zeker als slachtoffer, niet erg makkelijk over praat. Ik vind je reactie eigenlijk ook niet echt getuigen van tact.

  reageer
 • laat alle reacties zien
 • Joop

   

  Boven elk Huis hangt een Kruis.

  reageer
 • Nol

   

  Dat mensen totaal verrast zijn tegenwoordig komt omdat men niet meer geïntresseert is in elkaar! ikke ikke ikke daar draait het om!

  reageer

Laat een reactie achter

Je reageert op

Je rapporteert