Pad voor blinden op treinstation kapot

DRONTEN
Het looppad voor blinden en slechtzienden op het treinstation in Dronten brokkelt af. Dit schrijft het college van burgemeester en wethouders in antwoord op vragen van de fractie van GroenLinks in Dronten.

Een derde van de zogenoemde gidslijnen is dringend aan vervanging toe. De indruk bestaat dat de schade optreedt op plekken waar ook auto’s van de NS, ProRail en de gemeente komen.

De gemeente Dronten zoekt naar een oplossing.

reacties (6)

 • Ik

   

  Wat zeuren jullie nou weer ....... De blinden zien het niet, de slechtzienden zien het slecht, alleen jullie moeten er natuurlijk weer over vallen .......,

  reageer
 • Hendrik...

   

  Yep, dat is in Lelystad ook het geval. De tegels in de driehoek vlak voor het station worden kapot gereden door allerlei auto's die denken dat ze daar mogen rijden. Met de regelmaat van de klok is daar een aannemer bezig om nieuwe tegels in te metselen. En als je fiets toevallig "verkeerd" geparkeerd staat, vliegen de boa's er op af om je fiets in beslag te nemen. Laten ze de auto's daar eens bekeuren.

  reageer
 • Ik

   

  Ze hadden gewoon van die tegels als op de foto moeten leggen ipv die coating.

  reageer
 • Het is niet al te best spul. Ik kom er elke dag en elke dag ligt er wel weer een wit stukje los. Zal wel goedkope zooi zijn geweest.

  reageer
 • Pzaal

   

  Dat is dan wel snel gegaan. Zo oud is het station in Dronten nog niet. Zal wel weer goedkope rommel geweest zijn..

  reageer
 • laat alle reacties zien
 • Frank

   

  De gemeente Dronten koos indertijd voor de dure variant met de keuze van het straatwerk. Het ligt er helaas belabberd bij. Bij straatwerk bepaald de kwaliteit een groot deel van het uiteindelijke resultaat. Helaas blijkt duurkoop zich niet uit te drukken in kwaliteit. Weer een hiep hiep hoera voor de gemeente Dronten.

  reageer

Laat een reactie achter

Je reageert op

Je rapporteert