Neergeschoten man Literatuurwijk overleden

ALMERE • Wo 16 december 2015 | 11:56 • Woensdag 16 december 2015 | 11:56
De man die gisterochtend in de Almeerse Literatuurwijk werd neergeschoten, is dinsdagavond aan zijn verwondingen overleden. Dat heeft de politie vandaag bekendgemaakt.

Agenten troffen de 56-jarige Almeerder dinsdag ernstig gewond aan in de Hendrik Marsmanstraat. Het slachtoffer werd naar een ziekenhuis gebracht, maar volgens de politie mocht hulp niet meer baten. De man is geen bekende van de politie.

De politie heeft gisteren uitgebreid onderzoek gedaan in de Hendrik Marsmanstraat. Ook werd een bestelbus van Eneco afgevoerd voor nader onderzoek. Volgens een woordvoerder van dit energiebedrijf was het slachtoffer werkzaam bij Eneco.

Kort nadat de man was neergeschoten, werd in het Homeruskwartier in Almere Poort een brandende auto aangetroffen. De politie onderzoekt nog of er een verband is met het schietincident.

In het tv-programma Opsporing Verzocht is gisteravond aandacht besteed aan de schietpartij. Volgens de politie heeft dat een aantal tips opgeleverd.
Ook Bureau Flevoland besteed vanavond aandacht aan de schietpartij.

WhatsApp ons!
Heb jij een tip of verbetering? Stuur de redactie van Omroep Flevoland een bericht op 0320 28 5050 of stuur een mail: rtv@omroepflevoland.nl!

Deel artikel