Invito, Dolcis, Manfield en PRO Sport officieel failliet

FLEVOLAND
De ketens Dolcis, Invito, Hoogenbosch Retail Group, Manfield en PRO Sport, die allemaal vallen onder Macintosh Retail, zijn failliet. Dat meldt het ANP. Scapino heeft uitstel van betaling gekregen.

De winkels en de webshops blijven voorlopig gewoon open en ook ruilen is nog steeds mogelijk. Bewindvoerders zijn op dit moment nog in gesprek met overnamekandidaten.

In Flevoland hebben de ketens vijf filialen in Almere en Lelystad.

reacties (4)

 • Rob

   

  Alleen kwaliteitzaken overleven, de zaken die nu failliet zijn gegaan zitten allemaal aan de onderkant van het segment, het assortiment is overal het zelfde, kost niets dus minimale marge t.o.v. De vaste en variabele lasten. Daarnaast laat ook de consument deze winkels steeds meer links liggen door nog goedkoper te shoppen via het internet.

  reageer
 • Barbara

   

  Idd voor mensen die kasten hebben waar wel 20 tot xxx paar schoenen in kunnen worden opgeborgen een gouden kans om wat op te ruimen of aan te vullen. Denk daarbij dan ook even aan de vluchtelingen!

  reageer
 • Dr.Jake

   

  Dat wordt binnenkort een leuke faillissementsverkoop. Kan ik mijn vrouwtje voor langere tijd rustig houden als ze daar massaal inslaat.

  reageer
 • Nastradamus

   

  Business as usual, de overname kandidaten staan te trappelen in deze goede tijden van stabiliteit en hoog conjunctuur. Weet nog dat in een ver verleden hier een broodfabriek failliet ging na een reeks van extreem dure aankopen van machines en verbouwingen, vervolgens vroeg men faillissement aan en het vriendje van de bedrijfsleider nam het zaakje over ik vermoed dat zelfs de banken in het complot zaten.

  reageer

Laat een reactie achter

Je reageert op

Je rapporteert