Inbreker dwingt bejaarde pincode te geven

EMMELOORD
Een inbreker heeft vorige week in Emmeloord een 90-jarige vrouw gedwongen haar pincode af te geven. Dat heeft de politie nu pas bekendgemaakt.

In de nacht van woensdag op donderdag zou de inbreker een sleutelkastje voor zorgverleners hebben opengebroken en de huissleutel hebben gepakt. De alleenwonende vrouw aan de Bossulaan heeft de politie verteld dat ze wakker werd van gestommel.

De inbreker haalde haar huis overhoop en dwong de vrouw de pincode te geven. Hij nam spullen mee uit de woning en bleek kort daarop ook geld van de bankrekening van de vrouw te hebben opgenomen.


reacties (3)

 • Karin

   

  Altjjd de makkelijkste slachtoffers pakken :-/

  reageer
 • Sjaak de

   

  Hopelijk heeft dit tuig hier op de Deel op de geldautomaat gepoogd geld te kunnen pinnen, dan heeft de recherche er gelijk een plaatje bij (en vermoedelijk ook een verblijfsadres)

  reageer
 • Sjaak de

   

  Drimble heeft het nieuws enkele dagen terug wel kunnen oppikken en publiceren, vanuit de Flevopost. Helaas wordt er nu summier geplubiceert, hieronder enige aanvulling van feiten. "De verdachte man wordt geschat tussen de 20 en 30 jaar, is ongeveer 1.80 meter lang en heeft een normaal postuur. Hij heeft een opvallend rond gezicht en donker haar en sprak met een buitenlands accent"

  reageer

Laat een reactie achter

Je reageert op

Je rapporteert