"Afspraken moeten einde maken aan geruzie 50PLUS"

FLEVOLAND
Binnen 50PLUS in Flevoland zijn duidelijke afspraken gemaakt om onderling geruzie en afsplitsingen in de toekomst te voorkomen. Dat zegt de de regionale partijvoorzitter Rhianna Gralike in het tv-programma Over Flevoland Gesproken.

Zij beschouwt de samenwerking die afgelopen week in Almere is aangekondigd door 50PLUS, Almere Partij en OPA als een doorbraak.

Volgens Gralike trekt de ouderenpartij lessen uit het verleden en zijn er nu goede spelregels. Zo kunnen bestuursleden zich verkiesbaar stellen voor gemeenteraad of Provinciale Staten.

reacties (7)

 • Kan niet

   

  Wout Jansen in de partij en dan vrede? Hahahaha komend jaar zien we ook water branden

  reageer
 • Erik Boshuijzen

   

  Dapper van Rhianna Gralike om handen in dit wespennest te steken. Hier, toen en nu ben ik nog steeds bereid om over herstel van eenheid van de statenfractie te spreken. Maar dan moet het haar eerst lukken de fractievoorzitter in de Staten en de landelijke partijvoorzitter 50Plus van hun op onwaarheden bij mijn gedwongen afsplitsing te corrigeren. Zonder enige persoonlijke politieke ambitie bij de volgende Statenverkiezingen wijs ik op het electorale belang van eenheid en wens ik haar succes bij het zoeken van competente en ervaren politici, da is iets anders dan politiek omgeleide projectielen. En voor wie het interesseert Senioren+Flevoland heeft het uitstekend naar de zin in de Staten.

  reageer
 • Rob

   

  Waar ken ik die Willem Gralike ook alweer van, was die geen penningmeester of zo van een kerk. Die man kom je nu weer tegen bij de 50 plus club van Wout Jansen ook zo'n hoogvlieger, ben benieuwd welke spannende verhalen we nu de komende tijd weer gaan lezen van dit span.

  reageer
 • Barbara

   

  Misbruik andermans persoonlijke ingrepen in politiek verhoudingen niet om het uwe mooier te laten lijken, zou ik zeggen...

 • Snuffelaar

   

  Gaan ze dan de Big Ego's inruilen voor normaal samenwerkende types? Met wat er nu zit gaat het namelijk nooit lukken. Slappe truc trouwens van AP/OPA Almere. Eerst zien.., dan geloven, hahaha.

  reageer
 • Rob

   

  En als oom Wim dit zegt dan zal het ook gebeuren.

  reageer
 • laat alle reacties zien
 • Lelystedeling

   

  Wordt toch weer ruzie, net zolang er haantjes, zoals Wout Jansen, in die partijen zitten.

  reageer
 • frits

   

  De ouderenpartijen kenmerken zich al sinds het AOV en de Unie55+ door geruzie, gekonkel en afsplitsingen. Ook toen hoorden we telkens zalvende woorden over eenheid, maar het kwam er nooit van. Wellicht ligt een conclusie voor de hand dat de ouderen te weinig te doen hebben, en zich daarom verliezen in pietluttige details en machtsspelletjes die telkens weer tot problemen leiden. In ieder geval hebben de Nederlandse ouderenpartijen en ouderenbonden niet de uitstraling van een wijze, gerijpte en wikkende en wegende stamoudste. Jammer voor hen.

  reageer

Laat een reactie achter

Je reageert op

Je rapporteert