Ziekenhuis decor opvolger Medisch Centrum West

EMMELOORD
In het Dokter Jansenziekenhuis in Emmeloord worden de komende maanden opnames gemaakt voor een nieuwe dramaserie van RTL4. Eén van de hoofdrolspelers van de nog naamloze serie is Renée Soutendijk.

In eerste instantie worden tien afleveringen gemaakt, die zich volgens RTL grotendeels in en rond het ziekenhuis zullen afspelen. De producent van de dramaserie heeft voor de opnames de complete eerste verdieping van het gebouw aan de Urkerweg gehuurd. De voorbereidende werkzaamheden voor de opnames zijn deze week begonnen.

Overigens is het niet de eerste keer dat in Flevoland een ziekenhuisserie wordt opgenomen. Vanaf 1988 was het huidige MC Zuiderzee in Lelystad het decor van de succesvolle serie Medisch Centrum West.

reacties (5)

 • P. Daalemmer

   

  En nu zijn wij op Sneek aangewezen...

  reageer
 • Mars

   

  Leukste van MCW kijken was het spelletje 'herken de figurant'.

  reageer
 • Evert

   

  Kunne ze eindelijk de lening aan de Gemeente terugbetalen.

  reageer
 • Ron

   

  Vroeger... ziekenhuis Lelystad had nog een lege verdieping over waar ruimte was om de serie te draaien... Tegenwoordig... het ziekenhuis in Emmeloord dat goed draaide door ziekenhuis Lelystad kaal geplukt en leeggeroofd waardoor daar nu een lege verdieping is om opnieuw een serie te draaien... is dit nu ironie?

  reageer
 • Sjors

   

  inderdaad die 'fusie' was een pure sterfhuisconstructie. Een wrange waarheid.

 • Rick

   

  Wat een onzin. De zorg is er vele malen beter op geworden. Laat het verleden toch gewoon eens los

 • Adriaan

   

  MCW was voor ons gezin extra, omdat onze kinderen er in figureerden en ons huis 1 x als decor is gebruikt. De hele buurt stond er om heen!

  reageer

Laat een reactie achter

Je reageert op

Je rapporteert