Hotel Noordoostpolder: "Wel open voor passanten"

BANT
Hotel Noordoostpolder in Bant is het niet eens met berichtgeving dat het hotel niet aan de voorwaarden voldoet. Uit onderzoek van Omroep Flevoland bleek dat gemaakte afspraken tussen de gemeente Noordoostpolder en het hotel niet worden nagekomen.

Zo is het voor passanten niet mogelijk om een hapje te eten en een kamer te boeken. Volgens een woordvoerder van het hotel is het wél open voor passanten. Dat journalisten van Omroep Flevoland tot drie keer toe voor een dichte deur stonden, noemt hij merkwaardig.

Volgens de woordvoerder laat Omroep Flevoland zich voor het karretje spannen door omwonenden die een rechtszaak over het hotel hebben aangespannen. Volgens deze groep omwonenden houdt Hotel Noordoostpolder zich niet aan de afspraken, en moet de gemeente daarom handhaven. 

reacties (10)

 • Bergerac

   

  Ach de bewoners zelf zullen wel niet mee mogen praten of te laat geinformeerd zijn. Dat gebeurt nu ook in Luttelgeest waar men een crematorium midden in een woonwijk en naast een lagere school wil plaatsen in de voormalige RK kerk.

  reageer
 • Is inspraak vrome schoneschijn?

   

  Geheim en stiekum krijgen een standbeeld in de polder. Helaas kwam het lintje te laat voor de rodelijn. Maar ja ,verantwoording dragen en uitvoeren past niet iedereen. Dus stel je geheime comités samen en geef je anderen de schuld als de nood het hoogst is.Ook de kunst van empathie ontbreekt zo kun je zorggeld overhouden om er stiekum anderen dingen mee te doen.

  reageer
 • schaapjes

   

  Een gemeentebestuur vol agrariërs. Dan krijg je dit. Eerst een windmolen park waar alleen boeren van profiteren en nu overal Polen hotels waar ook alleen boeren van profiteren. En dan wil men in de wellerwaard villa's verkopen.. een lachertje!

  reageer
 • Dizk Zaan

   

  Wat is eigenlijk het probleem wanneer het hotel praktisch vol bezet is? Dat is alleen maar goed voor allen. De gemeente vangt belasting. Wanneer het langblijvers zijn maken ze ook veel minder ovelast.

  reageer
 • sterk

   

  Binnenkort een noodverordening? En bij nood is dit dus wel toegestaan, volgens de burgemeester ( of nee een ambtenaar of misschien een agent).

  reageer
 • laat alle reacties zien
 • Ron

   

  Wat erg dit. En de burgemeester komt er weer mee weg.

  reageer
 • Berend

   

  Van alle kamers is er welgeteld 1 beschikbaar voor passanten. De gasten parkeren achter het hotel en ze hebben toevallig allemaal de Poolse nationaliteit. Ik heb nog nooit hotelgasten gezien die auto's vol etenswaren halen bij de Lidl. 1 groot lachertje.

  reageer
 • willem

   

  Wat iedere inwoners van deze gemeente al lang weet, wordt glashard ontkend door het gemeentebestuur. Het ontkennen en/of geheimverklaren van het falen van het gemeentebestuur wordt door dit zelfde gemeentebestuur tot norm verheven. Niemand schaamt zich. Het verbaast dan ook niemand dat steeds minder inwoners iets met de gemeentelijke politiek te maken willen hebben.

  reageer
 • KC

   

  Dat uitzendbureau belastert gewoon de kluit en de gemeente heeft boter op hun hoofd.

  reageer
 • Pimpernel

   

  Een uitzendbureau welke een hotel bestiert is als een tandarts welke zijn eigen klandizie verwekt. Als er ruimte is voor een hotel zijn er professionals genoeg welke aan willen haken en al helemaal voor het symbolische bedrag van een Euro voor een bouwkavel zoals dit eerder politiek kon gebeuren. (werkgelegenheid bevorderend voor de authentieke inwoners zwembad etc)

 • Goh

   

  Proef op de som genomen. OF heeft wel degelijk gelijk.

  reageer

Laat een reactie achter

Je reageert op

Je rapporteert