Burgemeester met PVV op patrouille

ALMERE
Burgemeester Franc Weerwind van Almere gaat samen met fractievoorzitter Toon van Dijk van de PVV mee met de politiepatrouille door de Kruidenwijk. 

Dat hebben de twee donderdagavond afgesproken tijdens de Politieke Markt. Daar werd gedebatteerd over de aanpak van een groep jongeren die overlast veroorzaakt in de buurt. Zo werden de afgelopen weken meerdere bussen met stenen bekogeld. 

De PVV vroeg om een samenscholingsverbod in de Kruidenwijk. Volgens fractievoorzitter Van Dijk is het 'tuig de macht aan het grijpen in de stad'. Andere partijen voelen daar niets voor. 

reacties (8)

 • Steven Koestal

   

  Niets te zien tijdens patrouille! Ga camerabeelden met geluid bestuderen die Politie verzameld. Dat zegt veel meer.

  reageer
 • Ronja

   

  Haha ja daar zal je dan een goed beeld van krijgen. Eerst van te voren aankondigen en dan ook nog in een politiebus, nee heren, in een gewone bus en zonder aankondiging. En deze breinen zitten dan in een Gemeenteraad......pfff!

  reageer
 • Henk

   

  Jeetje, dan krijg je een goed beeld van de problemen. Ik denk dat de baldadige jeugd echt geen stenen naar de politiebus gaat gooien. Dhr. Weerwind moet in de bus gaan zitten, dan krijgt ie pas een echt beeld van Almere.

  reageer
 • 13xx

   

  Meestal is het niet best met je wanneer je in de politiebus zit ;-)

  reageer
 • Frenk

   

  Laat de politie hun werk doen en ga niet als politieker een soort van semi geïnteresseerd lopen doen om met de politie mee te gaan. Snap vooral niet waarom de burgemeester zich laat verleiden tot dit soort stommiteiten door die fantastische pvv....

  reageer
 • .\/\/.

   

  Ik denk dat het juist een heel goed idee is dat de PVV eens met de werkelijkheid in aanraking komt, in plaats van zich te beperken tot stemmingmakerij voor de camera's in opdracht van de-volwassen-man-uit-Venlo-die-zijn-haar-verft.

 • laat alle reacties zien
 • IK

   

  Wat een 'helden'. Laat ze gewoon een lijnbus nemen!!

  reageer
 • Ed Molenaar

   

  Samen met de politie patrouilleren zal een ander beeld geven dan wat 2 vrouwen na een avond stappen ervaren. Hopelijk zijn ze slim genoeg om onopvallend en alleen rond te lopen.

  reageer
 • Enna

   

  Lekker handig in de gemeenteraadsvergadering van afgelopen donderdagavond Onze burgemeester geeft aan dat hij volgende week dinsdagavond met een politiebus meegaat om de kruidenwijk te inspecteren. Wedden dat hij geen steen door zijn ruit krijgt? Dat is hetzelfde als tegen een haas te communiceren dat ie over 5 minuten afgeschoten gaat worden.Haha wat een lachertje.En maar praten over incidenten in plaats van geweldpleging. En maar praten over nare jongelui in plaats van jonge geweldplegers.Ga zo door burgemeester het is erg amusant. U kunt altijd nog cabaretier worden. In Almere

  reageer

Laat een reactie achter

Je reageert op

Je rapporteert