Straatpraat: Britten moeten EU snel verlaten!

ZEEWOLDE
Groot Brittannië moet de Europese Unie zo snel mogelijk verlaten. Dat is deze maandag de stelling van Straatpraat.  

Na het referendum, waarbij een meerderheid van het Verenigd Koninkrijk heeft aangegeven de Europese Unie te willen verlaten, worden de gevolgen steeds duidelijker. Het Brexit-kamp lijkt te beseffen dat het voor een bijna onmogelijke opdracht staat.

Voor Straatpraat vroegen we in Zeewolde of de Britten inderdaad zo snel mogelijk moeten vertrekken uit de EU.

reacties (6)

 • .\/\/.

   

  Mensen denken dat een Nexit een oplossing is voor de problemen van dit land. Voor een doorvoer- en dienstenland als Nederland, zonder maakindustrie, zal een Nexit desastreus uitpakken. In plaats van ons terug te trekken in eigenheimerig nationalistisch provincialisme moet Nederland een open uitwisselingsplaats blijven.

  reageer
 • Jan

   

  Laten we eerst een paar jaar wachten. Kijken hoe dit Brexit uitpakt. Als dat gunstig is nou is het een overweging. Wat ik nu zie is een kelderende munt en een gigantisch beursverlies onze pensioenfondsen zijn weer miljarden verloren dankzij deze Brexit. Maar dat vinden Henk en Ingrid geen probleem neem ik aan. Verder zijn de jongeren in Engeland niet zo blij met de Brexit. Dus ja wil je als ouder nog een goede toekomst voor je kinderen? Voor Henk in Ingrid maakt niet uit die zullen wel weer bij loket 1 aankloppen.

  reageer
 • Tsja

   

  Wahoeeeeeeeeeeeeeeeeee nu Nederland nog.

  reageer
 • Opa 70++

   

  Hier krijgen ze spijt van, als haren op hun hoofd. Ik ben helemaal geen Eurofiel maar zie wel de voordelen van. Eigen munt vind ik zowiezo niet nodig, maar zelf beschikking over het reilen en zeilen van onze economie is heel erg belangrijk. En het zelf bepalen wie ons landje binnen komt is ook onze taak en niet van Brussel... Dus opnieuw grens controle, zo snel mogelijk!!!!!

  reageer
 • frits

   

  ook wij moeten de eu uit ook zo snel mogelijk wegwezen nexit dus

  reageer
 • laat alle reacties zien
 • Peter

   

  Nu wij nog. NEXIT

  reageer
 • Jan

   

  Wilt u graag in de armoede zitten. Bij een nexit moet ik bijna al mijn personeel ontslaan. Alles wat we in nederland doen is export gebaseerd asml, schiphol, bloemen, groenten en fruit, bier, kaas en ga maar door. Zelfs onze diensten. U heeft liever armoede begrijp ik? Zelfs als u een uitkering geniet, waar ik van uitga wordt hij snel minder bij een nexit.

Laat een reactie achter

Je reageert op

Je rapporteert