Vloggen: Fashionistas maken fulltime baan van social media

LELYSTAD • Vr 22 juli 2016 | 17:47 • Vrijdag 22 juli 2016 | 17:47
Voor de zussen Paulien en Manon Tilstra uit Lelystad is vloggen een fulltime baan geworden. De dames maken videologs over hun eigen leven en die worden goed bekeken door vooral vrouwelijke kijkers. Manon Tilstra heeft inmiddels zo'n 150.000 volgers op haar eigen YouTubekanaal en dat levert voldoende inkomsten op om zich volledig met het vloggen bezig te houden. Paulien Tilstra heeft kort geleden haar baan opgezegd, omdat ook zij het aantal abonnees in rap tempo ziet groeien.

De vlogs van de zussen gaan over hun dagelijks leven. Daarnaast maken ze filmpjes die gaan over make-up, lifestyle en fashion. Omdat de video's zo goed worden bekeken, wordt de populaire fashionistas door fabrikanten gevraagd een product uit te proberen. Hier worden de zussen voor betaald. Daarnaast leveren de advertenties die te zien zijn bij de vlogs geld op.

Een portret van Paulien en Manon is deze week te zien in de zomerserie over succesvolle Flevolandse vloggers en YouTubers.

WhatsApp ons!
Heb jij een tip of verbetering? Stuur de redactie van Omroep Flevoland een bericht op 0320 28 5050 of stuur een mail: rtv@omroepflevoland.nl!

Deel artikel