Cinemadreef komende weken gedeeltelijk dicht

ALMERE
De Cinemadreef in Almere wordt vanaf maandag gedeeltelijk afgesloten. Op diverse plekken wordt het asfalt hersteld. Ook worden de kruisingen van de Cinemadreef met de Charlie Chaplinweg en met de Hollywoodlaan omgebouwd. In de middenberm van de Cinemadreef komen opstelstroken voor verkeer dat linksaf wil slaan. Later dit jaar worden op de nieuwe kruisingen verkeerslichten geplaatst.

Het werk wordt in twee fasen uitgevoerd. In de eerste fase wordt gewerkt aan de zuidelijke rijbaan en wordt er voor het verkeer een doorsteek gemaakt in de middenberm. In de tweede fase wordt de noordelijke rijbaan aangepakt en wordt het verkeer omgeleid.

De werkzaamheden en de afsluitingen duren tot 16 september.

reacties (5)

 • Gerard

   

  Weer een zoveelste half doordachte operatie van de wegbeheerder van Almere. Iedere rechtgeaarde burger ziet de bui van verkeers-excessen al hangen, maar de wegbeheerder..........., tja, die wordt gewoon goed betaald. En de handhaver? Nog nooit erover gedacht om eens te kijken of naast de burgers die bekeurd worden ook de wegbeheerder eens met de neus op de feiten moet worden gedrukt.

  reageer
 • Ojee

   

  De heren van Dura vermeer hebben het ook door dat er toch auto's door de afzetting willen en verplaatsen de boel , eigenlijk wel triest dat het moet gebeuren !!

  reageer
 • Ojee

   

  En nu is het wachten op de eerste aanrijding langs de cinemadreef bij de snackbar en dierenarts etc.!! De vrachtwagens denderen nu door de straat!! Lekker handig weer gemeente Almere!!! En er zijn ook al mensen die toch zich door de afzetting naast het grasveld wurmen, en ik zal ook nog wel auto's gaan tegenkomen in de fietstunnels vermoed ik !!!

  reageer
 • Dennis

   

  Nu nog de toegangsweg naar het centrum verbreden naar 2 banen want daar is echt niet over nagedacht bij de aanleg voor een centrum van een top 10 stad in NL.

  reageer
 • Rene

   

  En dat moet acht weken duren? Komt op mij tamelijk lang over.

  reageer
 • Volgens mijn zit de bouwvak er ook nog tussen, dus totaal 5 weken.

Laat een reactie achter

Je reageert op

Je rapporteert