Winkels MS Mode maandag weer open

FLEVOLAND
Alle winkels van kledingwinkel MS Mode gaan maandag weer open. Dat geldt dus ook voor de filialen in Almere, Lelystad en Emmeloord. Vrijdag bleven de winkels dicht nadat de dameskledingketen donderdag door de rechter failliet werd verklaard.

De curatoren en de Rabobank hebben dit weekend een akkoord gesloten over de voortzetting van MS Mode tijdens het faillissement. Het is nog onduidelijk of er een doorstart komt.

MS Mode heeft in totaal 130 filialen en 660 medewerkers in Nederland. De zaak verkoopt dameskleding in grote maten. Eigenaar is de bekende winkelondernemer Roland Kahn, die onlangs nog een mislukte poging deed om V&D over te nemen.

reacties (4)

 • Ted

   

  Ze waren zondag al open 😂

  reageer
 • Albert

   

  Wie weigert gaat er sowieso uit en wie betaalt bepaald

  reageer
 • Kitty

   

  Zolang niet duidelijk is of MS-mode wel of geen doorstart maakt, konden ze wat mij betreft de pot op als ik er werkte.

  reageer
 • johan54

   

  maandag weer open omdat de curatoren iets geregeld hebben tijdens failliesement. Daarna sta je als personeel gewoon op straat. Wel ben je goed genoeg om nog geld binnen te halen voor een stelletje graaiers die je straks doodleuk laten vallen. Als ik er zou werken zou ik weigeren hier aan mee te werken. Ik niks dan hun ook niks en failliet is failliet. Kijk naar V&D personeel was goed voor leegverkoop ten behoeve van de curatoren en staan daarna gewoon op straat

  reageer
 • Tuuk

   

  En dan? Wat een idiote reactie. Natuurlijk blijven deze mensen gewoon werken in de hoop HUN baan te behouden. Ook het personeel van LaPlace is gewoon door blijven werken onder de currator. En ook deze mensen hebben door de overname bijna allemaal hun baan kunnen behouden. Dat heet INZET TONEN! Ga jij lekker thuis zitten als je baas failliet gaat dan ontvang je ook geen WW en alle andere betalingen via UWV waar je bij een faillisement recht op hebt zoals vakantiedagen, vakantiegeld en opgebouwde ATV uren!!

Laat een reactie achter

Je reageert op

Je rapporteert