Organisatie tevreden over Meerpaaldagen

DRONTEN • Zo 14 augustus 2016 | 20:19 • Zondag 14 augustus 2016 | 20:19
De organisatie achter de Meerpaaldagen in Dronten kijkt tevreden terug op de 25e editie van het evenement. De grote tent op het Meerpaalplein was de afgelopen dagen steeds goed gevuld. Toch wil de organisatie geen exacte bezoekersaantallen bekendmaken. 

Vorig jaar werd dat wel gedaan. Toen bezochten zo'n 55.000 mensen het evenement. Het niet noemen van de aantallen is volgens Marielle Steeneveld van de organisatie géén teken dat er dit jaar minder bezoekers op de Meerpaaldagen zijn afgekomen.

Volgens Steeneveld is het maken van een directe vergelijking lastig. Dit omdat er nu in het kader van het 25 jarige jubileum voor het eerst ook op zondag optredens plaatsvonden. Daar staat tegenover dat het evenement dit jaar midden in de schoolvakantie valt en het op donderdagavond regende. 

De extra optredens op zondagmiddag zijn de organisatie goed bevallen. Of dat ook volgend jaar gebeurt, is nog onduidelijk. Dat hangt af van het budget dat volgend jaar beschikbaar is.

De politie liet zondag al weten dat het evenement dit jaar rustig is verlopen

WhatsApp ons!
Heb jij een tip of verbetering? Stuur de redactie van Omroep Flevoland een bericht op 0320 28 5050 of stuur een mail: rtv@omroepflevoland.nl!

Deel artikel