Organisatie tevreden over Meerpaaldagen

DRONTEN
De organisatie achter de Meerpaaldagen in Dronten kijkt tevreden terug op de 25e editie van het evenement. De grote tent op het Meerpaalplein was de afgelopen dagen steeds goed gevuld. Toch wil de organisatie geen exacte bezoekersaantallen bekendmaken. 

Vorig jaar werd dat wel gedaan. Toen bezochten zo'n 55.000 mensen het evenement. Het niet noemen van de aantallen is volgens Marielle Steeneveld van de organisatie géén teken dat er dit jaar minder bezoekers op de Meerpaaldagen zijn afgekomen.

Volgens Steeneveld is het maken van een directe vergelijking lastig. Dit omdat er nu in het kader van het 25 jarige jubileum voor het eerst ook op zondag optredens plaatsvonden. Daar staat tegenover dat het evenement dit jaar midden in de schoolvakantie valt en het op donderdagavond regende. 

De extra optredens op zondagmiddag zijn de organisatie goed bevallen. Of dat ook volgend jaar gebeurt, is nog onduidelijk. Dat hangt af van het budget dat volgend jaar beschikbaar is.

De politie liet zondag al weten dat het evenement dit jaar rustig is verlopen

reacties (4)

 • Pieter

   

  Als je de vergelijking niet wilt maken omdat ds situatie vorig jaar anders was ivm vakantie, regen, etc. dan was het gewoon rustiger. En dat was ook wel duidelijk merkbaar. Donderdagavond was het gewoon rustig, vrijdag druk en zaterdag ook redelijk druk. Maar vorig jaar was het gewoon top drukte. Een advies aan de dame van de meerpaaldagen, gewoon nooit geen aantallen noemen want wat is daar relevant aan?! Vertel eens hoe de meerpaaldagen waren.

  reageer
 • Christen

   

  Was te verwachten die opmerking mbt optredens op zondag. Paar jaar geleden afgeschaft en komt nu toch terug. Jammer want de zondag is hier niet voor.

  reageer
 • Ron

   

  Hoezo niet? Voor jou mss niet maar dring dat niet op aan vele anderen.

 • Steven

   

  Christen schreef: Jammer want de zondag is hier niet voor. Is de zondag er wel voor om kritiek te leveren op alles wat je niet zint?

 • Dronterman

   

  Christen, kleine correctie graag. Jouw zondag is daar niet voor, mijn zondag en die van vele anderen is daar wel voor. Resoecr voor elkaars normen en waarden werkt twee kanten op. Leven en vooral laten leven.

 • Moi

   

  Je hoeft ook niet te komen dus dat scheelt

 • drontense

   

  Complimenten voor de vrijwilligers. Wij wonen in de boeierstraat en hebben thuis genoten van de muziek. Zelfs in bed hebben we mee kunnen genieten. De belofte van andre hazes Jr. mag hij zeker waarmaken. Vanuit huis goed te horen en de moeite waard om de volgende keer wel te gaan.

  reageer
 • kees

   

  wat een onzin. vertel gewoon hoeveel mensen er zijn geweest.

  reageer

Laat een reactie achter

Je reageert op

Je rapporteert