Werk aan N50 Ens-Emmeloord klaar

NOORDOOSTPOLDER
De verbreding van de N50 tussen Ens en Emmeloord is dit weekend afgerond. Het verkeer kan nu over het Flevolandse deel van de N50 in beide richtingen gebruik maken van twee rijstroken. 

Afgelopen weekend zijn alle tijdelijke verkeersborden weggehaald en is de definitieve belijning aangebracht. Dat lukte nog net voordat het begon te regenen, en dus is de N50 zaterdag om 20:00 uur vrijgegeven. 

Door de verbreding moet de doorstroom en de veiligheid verbeteren. Om die reden is ook een viaduct voor fietsers en bussen en een nieuwe oprit aangelegd. 

Eind september is de officiële opening van de 'nieuwe' N50. 


Cameraman Frans Pol reed al over de nieuwe weg: 

reacties (4)

 • Antje Ha

   

  Gefeliciteerd met deze nieuwe uitbreiding. Het zal velen toch weer wat schelen door niet te zo lang achter langzamer verkeer te hoeven blijven zitten.

  reageer
 • Dirk Zaan

   

  Die Dr Zuurmans. Gezien de beperkte lengte zal dat wel los lopen bovendein gebeurt dat in de rest van Nederland ook niet.

  reageer
 • euroknaller

   

  Idd, je kan nu met gemak met 200 doorknallen en zit je niet meer vast achter die rotvrachtwagens. De groetjes van een snelheidsduivel.

  reageer
 • Pimpernel

   

  Vermoedelijk wordt er over een jaar of vijf wederom aan deze weg getimmerd om er een snelweg van te maken, nu kunnen de flitsers er goud gaan halen omdat de weg uitnodigt voor hoge snelheden.

  reageer

Laat een reactie achter

Je reageert op

Je rapporteert