Uitweek: Shannon Sarracco live, vooruitblikken en vrijkaarten winnen

FLEVOLAND
Het is Uitweek op de radio! En daarom ook vandaag weer interessante gasten, live-muziek en acties om theater- en concertkaartjes te winnen. Wat kun je verwachten?

Gasten en onderwerpen
Gerard van Ommen gaat langs bij Bonte Hond in Almere en bij DJ Dario Mitraglia. Rob Ligthert en Peer Wittenbols van Suburbia komen langs en Marco van Nunen van de Volksuniversiteit Lelystad vertelt over de sentimenten rondom de Euro. Verder blikken we iedere dag vooruit op het nieuwe culturele seizoen met een theater of poppodium. Vandaag vertelt Kirsten Volder wat er bij poppodium De Meester te zien is komend jaar.

Er is live muziek in onze televisie studio van singer/songwriter Shannon Sarracco.

Prijzen winnen
Op de radio is in de ochtend en in de middag een uitquiz: herken de stem en win een theater-, bioscoop- of dinerbon ter waarde van 50 euro. 

Verder via onze sociale media ook weer weggeef-acties. Er zijn verschillende theatertickets en vrijkaarten te winnen met de volgende acties:
- Raad de locatie: Een archieffoto op Facebook en Instagram van het Nieuw Land Erfgoedcentrum.

- Deel deze week al je uittips met ons via onze sociale media kanalen. Bijvoorbeeld een voorstelling van je eigen amateurvereniging, een bijzondere theatervoorstelling in de Flevolandse theaters of een evenement waar heel Flevoland vanaf moet weten. 

- De selfie-actie van vandaag staat in het teken van de start het Pieperfestival: Neem een selfie met een aardappel!

De winnaar van selfie-actie dingt ook nog eens mee voor de theater-, bioscoop- en dinerbon ter waarde van 50 euro aan het einde van de week!

reacties (0)

Laat een reactie achter

Je reageert op

Je rapporteert