'Excuses van gemeente aan sportschoolhouder'

ZEEWOLDE
De gemeente Zeewolde heeft excuses aangeboden aan sportschoolhouder Alex van Suffelen, zo laat de sportschool weten. Dat gebeurde maandag in een gesprek over het plotselinge besluit van de gemeente dat hij weg moet uit zijn pas geopende pand aan de Marsweg. 

Van Suffelen vernam vorige week via Omroep Flevoland dat hij van de gemeente zijn pand aan de Marsweg moet verlaten, terwijl hij daar nog maar net begonnen is. De gemeente is nu met de sportschooleigenaar in gesprek over een oplossing. De sportschool wil graag open blijven en is hoopvol gestemd na het gesprek. 

Zeewolde nam het besluit om de sportschool te sluiten omdat een sportschool niet in het bestemmingsplan zou passen. Ook zijn er te weinig parkeerplaatsen. Van Suffelen zegt dat hij zijn bedrijf in juni aan de Marsweg begon, nadat hij van een ambtenaar te horen kreeg dat een sportschool op deze locatie toegestaan is.
 

reacties (5)

 • Arrz

   

  Ik dacht dat deze gemeente geen sorry zegt.

  reageer
 • Fitnesser

   

  Het stikt dat in dat hoekje al van de sportscholen. Meneer is de 3e al. Is dus vast ook weer snel weg, want de andere 2 verdienen ook al geen droog brood.

  reageer
 • Karel

   

  Ik weet het niet hoor. Deze meneer voert 1 gesprek en gaat op basis daarvan verhuizen en investeren in een pand. Wacht je dan niet even op een officiële brief? Als je in een huurhuis trekt, wacht je toch ook even op een officiële bevestiging? Niet het huurcontract, want dat zal hij wel van de eigenaar van het pand hebben. Maar gewoon een brief van de gemeente.

  reageer
 • Gtf

   

  Netjes van de gemeente. Iedereen maakt fouten, maar je verantwoordelijkheid ervoor nemen is netjes.

  reageer
 • Jordi

   

  Geweldig dat de gemeente zijn excuses heeft aangeboden. De burgers van de gemeente draaien weer eens op voor de kosten die gaan komen. Besturen is een vak, blunderen ook, zo te lezen wordt/ is er weer geblunderd en als een kip zonder kop bestuurd.

  reageer
 • Gekke Henkie

   

  Helemaal mee eens! Je doet maar wat en áls het dan toevallig naar buiten komt, pruttel je sorry en je gaat gewoon weer verder met je standaard gekluns.

 • Henk

   

  Ja, in het bedrijfsleven worden namelijk nooit fouten gemaakt. En wijzelf, maken al helemaal nooit een fout ...

Laat een reactie achter

Je reageert op

Je rapporteert