Aanrijding tankstation: poging tot doodslag op vijf slachtoffers

ALMERE
De 33-jarige Almeerder die afgelopen september inreed op een benzinestation bij Gouda, staat donderdag voor het eerst voor de rechter. Hij wordt verdacht van poging tot doodslag op vijf slachtoffers en de vernieling van drie auto's. Dat meldt Omroep West

Volgens de politie reed de Almeerder opzettelijk in op tankstation De Andel langs de A12. De Almeerder had namelijk verklaard dat hij op die manier zelfmoord wilde plegen. Zijn advocaat betwijfelt deze verklaring, zegt Omroep West.

Volgens de advocaat kan de Almeerder zich niets meer van het ongeval herinneren. Daarnaast houdt de advocaat rekening met een technisch mankement aan de auto van de verdachte. 

Bij het ongeval raakte alleen de Almeerder gewond. Het tankstation brandde volledig af. Een medewerker kon op tijd de noodknop indrukken om te voorkomen dat het vuur bij de brandstoftanks zou komen. 

reacties (5)

 • Ed Molenaar

   

  M.i. bezit hij zijn eigen lichaam, alleen moet hij niet anderenn meenemen. Waarom helpt de overheid hem niet?

  reageer
 • Hendriksen

   

  Top advocaat. Hoop dat hij mij ook helpt als ik voor honderden euro shop bij een bouwmarkt en zonder betalen naar buiten loop. Ik kan het me ook niet herinneren of ik nu wel heb betaald.

  reageer
 • Rob

   

  Lafaard, wedden dat de rechter erin trapt

  reageer
 • kees d.

   

  O ja hij heet Van Den Domme.

  reageer
 • Peter

   

  Oh. Meneer kan zich niets herinneren en misschien wel een technisch mankement aan de auto. Dat gaat vrijspraak worden. Zo werkt dat in Nederland

  reageer

Laat een reactie achter

Je reageert op

Je rapporteert