Frehé droomde van eigen fietsenzaak

LELYSTAD • Vr 24 februari 2017 | 15:20 • Vrijdag 24 februari 2017 | 15:20
Steeds meer ondernemers in onze provincie durven het weer aan om een eigen zaak te beginnen nu de economie aantrekt. Dat geldt ook voor de 31-jarige Tom Frehé uit Lelystad. Na jaren als fietsenmaker in loondienst te hebben gewerkt, heeft hij nu besloten om voor zichzelf te beginnen in het Lelycentre in Lelystad.

Net geopend in Lelycentre
Zijn fietsenwinkel ging afgelopen zaterdag officieel open. Frehé zegt te zijn benaderd door de verhuurder van het Lelycentre, dat de afgelopen tijd werd geteisterd door leegstand en brand. Om het winkelcentrum aantrekkelijker te maken was de verhuurder onder meer op zoek naar een fietsenmaker.

Ruim assortiment 
Frehé heeft verschillende soorten nieuwe en tweedehandse fietsen. Ook verkoopt hij veel fietsaccessoires als manden, tassen, kinderzitjes en fietspompen. In zijn winkel heeft hij een plek ingericht voor reparaties van fietsen.

Grote kansen
Frehé had altijd de ambitie om voor zichzelf te beginnen. Verder maakt hij zich geen zorgen over de toekomst. Hij ziet grote kansen omdat hij geen concurrenten heeft in het winkelcentrum en in de nabije omgeving.

WhatsApp ons!
Heb jij een tip of opmerking? Stuur de redactie van Omroep Flevoland een bericht op 06 - 52 52 4891 of stuur een mail: rtv@omroepflevoland.nl!

Deel artikel