'Aandacht voor klant cruciaal voor succes cadeauwinkel'

EMMELOORD • Di 28 februari 2017 | 15:00 • Dinsdag 28 februari 2017 | 15:00
Steeds meer ondernemers in Flevoland durven het aan om een eigen zaak te beginnen nu de economie weer aantrekt. Dat geldt ook voor Linda Reitsema uit Emmeloord. Vier weken geleden opende ze samen met Yvonne Knobbout de cadeauwinkel 'Wauwwatmooi' aan de Sondelstraat in De Zuidert. Volgens haar gaat het boven verwachting goed. 

Producten van verschillende webshops
Reitsema verkoopt niet alleen haar eigen spullen in de winkel. Ze verhuurt ook tafels en planken aan aan jonge ondernemers die een webshop hebben. Zo worden ontelbare kleine cadeauartikelen van zo'n dertig jonge ondernemers uit het hele land in de winkel verkocht. 

Sociale media erg belangrijk  
Haar zaak is niet in het winkelcentrum van Emmeloord gevestigd, maar Reitsema maakt zich daar geen zorgen over. Zij maakt intensief gebruik van sociale media als Facebook en Instagram. Ze trekt daarmee naar eigen zeggen veel klanten naar haar winkel. Dat het goed gaat met haar haar winkel heeft volgens Reitsema net alleen te maken met de aantrekkende economie. Ze vindt aandacht voor de klant van cruciaal belang.

Deze week gaat Omroep Flevoland langs bij verschillende kleine ondernemers die net een winkel zijn begonnen. Kijk hier de andere afleveringen terug.

WhatsApp ons!
Heb jij een tip of opmerking? Stuur de redactie van Omroep Flevoland een bericht op 06 - 52 52 4891 of stuur een mail: rtv@omroepflevoland.nl!

Deel artikel