11 jaar cel geëist tegen verdachte verkrachting Kampen

DRONTEN
De man die wordt verdacht van een zedenzaak in Kampen moet, als het aan het Openbaar Ministerie ligt, 11 jaar de cel in. Voor de rechtbank in Zwolle stelde het OM dat de man schuldig is aan poging tot doodslag, meervoudige verkrachting en diefstal met geweld.

De verdachte heeft bekend dat hij in september vorig jaar het slachtoffer van 17 heeft verkracht. Hij was toen bewoner van het asielzoekerscentrum in Dronten. De man verklaarde dat hij zo dronken was dat hij zich weinig kan herinneren. Hij bekent wel dat hij het slachtoffer sloeg en bij de keel greep. Bij de politie zei hij eerder dat hij bevangen was door Satan. 

Het slachtoffer was bij de rechtszaak aanwezig, meldt verslaggever Harry Severens. Ze verliet huilend de rechtszaal tijdens het verhoor van de verdachte. Later legde iemand van Slachtofferhulp namens haar een aangrijpende verklaring af, waarin ze sprak over doodsangst en een verwoest leven. Ze zou op meerdere manieren zijn verkracht en haar hoofd werd onder water gehouden. Ook werd haar keel dichtgeknepen. Het meisje zegt door de verdachte te zijn gebeten en heeft een soa opgelopen.


Verslaggever Harry Severens was bij de rechtszaak aanwezig:
reacties (9)

 • Eefje

   

  Ik vraag me af wat de mensen die nu roepen dat de man het land uit moet, vinden dat er met blanke, Hollandse mannen moet gebeuren die exact hetzelfde doen. Moeten die ook het land uitgegooid worden, of verdienen die wel een tweede kans na het uitzitten van hun straf?

  reageer
 • jo jo

   

  11 jaar is een mensenleven te weinig..

  reageer
 • .W.

   

  dit stuk vreten laten werken tot de dood er op volgt alle kosten van detentie advocaat en slachtoffer schade loos stellen en alle centen inleveren , heeft hij dat gedaan dan het land uit er mee zulke gasten zijn hier niet welkom in nederland

  reageer
 • .\/\/. (de èchte)

   

  geef gerust je mening, maar verzin een eigen pseudoniem!

 • s en flora wet

   

  Levenslang is hier op zijn plaats.

  reageer
 • Tgd

   

  Het meisje heeft ook nog een SOA opgelopen. Niks terugsturen. De dader heeft alles gratis, advocaat, brood, bed, onderdak etc. Laat hij dat eerst maar eens terugbetalen. Maar eerst een flinke schadevergoeding voor het meisje. Laat hem maar werken op de Wallen in Amsterdam waar hij peepshow hokjes en peeskamertjes kan schoonmaken de rest van z'n leven.

  reageer
 • laat alle reacties zien
 • Jan

   

  Wat nog veel erger is, is dat er zoveel mensen gestemd hebben op partijen die al dit soort klanten of binnengelaten hebben, of het allemaal prima vinden dat ze binnenkwamen. Nu nog een paar miljoen die onderweg zijn, en niet een zogenaamde bewindsvoerder die er iets aan gaat doen. Gemiste kans met de verkiezingen en nu dus niet zeuren over al die engerds die hier de boel komen opvreten en totaal niets hebben met normen en waarden die hier gelden.

  reageer
 • Frank

   

  Direct terug sturen . Geen reden voor medelijden.dat soort mensen horen hier niet

  reageer
 • NLToday

   

  De landen waar deze mensen vandaan komen zijn deze gebeurtenissen (roven moorden verkrachten verslavingen)aan de orde van de dag, de straat heerst. Denk dat zo een 80% van deze mensen intensieve medische en psychologische hulp nodig heeft voor het verwerken van trauma's direct bij aankomst en niet pas nadat deze in de fout gaan. Vermoed dat de professionaliteit van de overheid en coa's ophoud zodra het budget ter sprake komt het is niet alleen huisvesting en voeding/kleding veelal hebben deze mensen jarenlang medische psychologische hulp nodig om te kunnen functioneren als normaal burger. Nu betaald de burgerij de hoofdprijs qua criminaliteit. Halve maatregelen schaad de samenleving op de lange duur ernstig, er zit een vors prijskaartje aan wil men onze eigen samenleving continueren zoals het was.

  reageer
 • Jeroen

   

  Ja joh, praat het goed. Net als men vroeger zei over boeven: slechte jeugd gehad. Land uit!!!

 • Kees

   

  En toch zeg ik: enkeltje geboorteland.

 • ratje

   

  is toch belachelijk dat zo iemand dan in NL mag blijven. zij zijn de genen die het verpesten voor de asielzoekers die zich oprecht willen vermengen met het westen en hulp nodig hebben. ik vermoed dat zulke mensen mogen blijven omdat men ze een 2e kans zou moeten gunnen, maar als iemand zo iets ernstigs misdaan heeft in zijn leven zou geen 2e kans mogen krijgen. het slachtoffer is wederom de persoon die gestraft wordt en de rest van de omgeving mag opletten op nog een gek persoon

  reageer

Laat een reactie achter

Je reageert op

Je rapporteert