Tijdelijk haute cuisine in loods
Het runnen van een eigen restaurant kost volgens Goores veel tijd en geld. Een pop-up restaurant is volgens de chefkok wel een mogelijkheid. Maximaal veertien gasten kunnen plaats nemen in de loods, die is verbouwd tot tijdelijk restaurant. De gasten krijgen veertien verschillende gerechten, van bietensap met peer tot watermeloen met wasabi en steak tartaar.
Het is volgens de chef het eerste pop-up restaurant in Flevoland. Het idee is om dit een paar keer per maand te houden. De droom van Goores blijft om een restaurant te openen op een vaste plek.
Heb jij een tip of verbetering? Stuur de redactie van Omroep Flevoland een bericht op 0320 28 5050 of stuur een mail: rtv@omroepflevoland.nl!
recent nieuws
-
Scootmobielendief op heterdaad betrapt in Lelystad
LELYSTAD • Vr 26 april • Vrijdag 26 aprilIn de Lelystadse Zuiderzeewijk is afgelopen weekend iemand opgepakt met een gestolen scootmobiel, dat schrijft de politie op het Instagram account van de wijkagenten in Noordoost Lelystad. De tekst bi...
-
Koningsdag in Almere: Dit kun je doen in jouw gemeente
ALMERE • Vr 26 april • Vrijdag 26 aprilVan vrijmarkt tot bungeejumpen: Wie in Almere van feestjes houdt, heeft tijdens Koningsdag genoeg te doen. In dit bericht hebben we op een rijtje gezet wat er in jouw gemeente allemaal te doen is. Kon...
-
Koningsdag in Lelystad: Dit is er te doen in jouw gemeente
LELYSTAD • Vr 26 april • Vrijdag 26 aprilAls je zin hebt in een feestje, dan is er in Lelystad genoeg te doen tijdens Koningsdag. Van kinderactiviteiten tot feesten met DJ's: in dit bericht hebben we op een rijtje gezet wat voor activiteiten...