Tijdelijk haute cuisine in loods

ALMERE
Chefkok Roderik Goores uit Almere heeft een pop-up restaurant geopend in de Muziekwijk. Goores was lange tijd werkzaam in verschillende sterrenrestaurants. Een tijdje terug is hij voor zichzelf begonnen als freelance chefkok.

Het runnen van een eigen restaurant kost volgens Goores veel tijd en geld. Een pop-up restaurant is volgens de chefkok wel een mogelijkheid. Maximaal veertien gasten kunnen plaats nemen in de loods, die is verbouwd tot tijdelijk restaurant. De gasten krijgen veertien verschillende gerechten, van bietensap met peer tot watermeloen met wasabi en steak tartaar. 

Het is volgens de chef het eerste pop-up restaurant in Flevoland. Het idee is om dit een paar keer per maand te houden. De droom van Goores blijft om een restaurant te openen op een vaste plek. 
 

reacties (4)

  • Greet prins

     

    Pop up idee wil ik wel een x gaan eten super

    reageer
  • het hoekje

     

    lijkt me erg leuk, maar dan wel graag even het adres !

    reageer
  • G.Jansen

     

    Waar is de loods te vinden waar Richard Goores kookt

    reageer
  • almeertje

     

    Leuk en lijkt mij lekker om daar een keer te gaan eten. Waar zit dat pop-ups restaurant in de Muziekwijk?

    reageer

Laat een reactie achter

Je reageert op

Je rapporteert