Straatrover in bosjes gevonden dankzij gps-tracker

ALMERE
Een straatrover is in de nacht van vrijdag op zaterdag in Almere in wat struikgewas gevonden en aangehouden, nadat hij onder meer een telefoon had gestolen. De locatie van die telefoon kon dankzij een gps-tracker worden achterhaald, en daarmee dus ook de locatie van de dader.   

Kort voor de 31-jarige man uit Apeldoorn werd aangehouden, had hij twee mensen met een mes bedreigd bij de Uithof in Almere-Haven. Hij ging er vervolgens met hun telefoons, een tablet en een bromfiets vandoor. 

Tijdens een zoektocht met onder meer een politiehond bleek uit de gps-gegevens dat de man in de bosjes moest zitten. Toen de politie riep dat hij tevoorschijn moest komen, gaf hij zich over. Hij had beide telefoons en de tablet nog bij zich. De bromfiets werd later elders gevonden.

reacties (5)

 • ghbfr

   

  Ik probeer de causaliteit te vinden in het artikel en de reacties hieronder, helaas gaat me dat niet goed af.

  reageer
 • Lexje

   

  Drie keer foei een kopje thee en hij wordt weer naar huis gereden zo gaat dat in dit slappe land.

  reageer
 • Patras Familias

   

  Als je de overheid dan toch iets wilt verwijten, verwijt ze dan de bezuinigingen op onderwijs. Hierdoor krijg je namelijk van die vreselijk domme reacties van mensen die nergens iets van af weten, maar denken dat ze met dom zwammen de maatschappij een dienst doen.

  reageer
 • Martin

   

  Beste Patras, U bent al zo gehersenspoeld door onze (r)overheid dat u de onzin, welke door de overheid aan u wordt voorgeschoteld, klakkeloos aanneemt. Zelf blijven nadenken ! Jezelf concentreren op het verkeer ipv bijv. bezig zijn met je smart phone. Nogmaals, de overheid budgetteerd 'verkeer'. Het is makkelijk cashen onder de noemer veiligheid. Legt u mij eens uit dat we voorheen 100 mochten rijden op de A6 richting Urk en nu 130 km/h. Let wel ; geen aanpassing aan de infra. Niets naar dan ook niets gewijzigd. Het is allemaal geen rocket science. De overheid neemt u en mij in de maling. Laten ze daar nu eens eerlijk in zijn.

 • Den

   

  Helemaal waar! wat een reacties! Als ze deze ook nog zelf geloven met het kopje thee is het helemaal droevig gesteld! Stel nou hè , je ziet het helemaal niet meer zitten in Nederland met hun slappe hap cultuur, wie houdt je tegen om je ideaal van een overheid die hier 20 jaar voor geeft na te leven en hier te gaan wonen..? Over wat voor landen hebben we het dan? China? De VS (in de verkeerde staat, met de verkeerde advocaat en rechter?). Rusland?

 • Richard

   

  Nix schoffelen word gewoon weggestuurd Geen tijd voor aangifte Ze moeten flitsen

  reageer
 • Jeroen

   

  Reactionaire borrelpraat. Nou ja, u heeft uw hart weer gelucht.

 • Martin

   

  O ja idd Richard. Er moet geld verdient worden. De A6 is inmiddels een Goudmijn geworden voor de (r)overheid. De maatschappij zal zich meer en meer zelf moeten gaan verdedigen. De (r)overheid heeft andere prioriteiten. Helaas !

 • Martin

   

  Gewoon 5 jaar opsluiten ! Maar ik denk dat het 3 dagen schoffelen wordt. Het loopt de spuigaten uit en 'de overheid' (trias politica) houdt dit in stand net als bijv. de voetbal rellen. Men weigert dit, criminaliteit, de kop in te drukken.

  reageer
 • Dennis

   

  Tendentieus opruiend geleuter Martin. Cijfers zeggen wat anders. Oh ja, ik ben maar wat blij met de trias Politica. Ik denk echt dat je niet weet wat je rond bazuint.

Laat een reactie achter

Je reageert op

Je rapporteert