Binnen één dag werk in het ziekenhuis

ALMERE
Het Flevoziekenhuis zoekt vijftien nieuwe verpleegkundigen, voor diverse afdelingen. Om de vacatures snel in te vullen, heeft het ziekenhuis een opvallende actie bedacht: op 30 september kun je op één dag solliciteren en hoor je meteen of je bent aangenomen. 

Bovendien krijgen de nieuwe verpleegkundigen een cadeaubon van 250 euro en nog 's 500 euro opleidingsbudget. Op die manier wil het ziekenhuis zich onderscheiden van andere werkgevers. 

Belangstellenden kunnen solliciteren via deze website
 

reacties (5)

 • Lexje

   

  Kunnen die overbetaalde linkse managers niet een wit schort aantrekken? Hebben de kwalificaties en de zorg wordt betaalbaar en efficiënt Zo moeilijk is dat toch niet

  reageer
 • .\/\/.

   

  Verpleegkundigen zijn met een lampje te zoeken, dat gedeelte van de arbeidsmarkt is echt een sellers market. Verpleegkundigen verdienen méér als ze via een uitzendbureau in een ziekenhuis worden ingezet dan wanneer ze rechtstreeks in dienst treden bij het ziekenhuis. Het buitenland trekt ook aan deze mensen. Werkgevers moeten dus wel hun best doen om deze mensen te paaien.

  reageer
 • Pieter

   

  We vergeten blijkbaar snel. Was het niet zo dat er de afgelopen jaren honderden mensen uit de zorg-sector zijn ontslagen ??? het is toch wel een gotspe dat diezelfde managerscultuur niet smeekt of mensen aub niet terug willen komen. Alsof er naar believen een koe ver- of aangekocht wordt. Schande!

  reageer
 • Johan

   

  Dat waren geen verpleegkundigen maar verzorgenden en ondersteunende functies. Wel feitelijk houden s.v.p.

 • Dirk

   

  daar gaat het dure zorg geld waar we premie,s voor betalen , gooi t maar over de balk aan cadeaubonen van 250 euro , wordt tijd dat de zorg verzekeraars hier even bezuinigen op dit ziekenhuis

  reageer
 • Lelystedeling

   

  Jij hebt duidelijk geen benul wat een sollicitatieprocedure kost.. Er gaat tijd zitten in uren die nodig zijn om: - De vacaturetekst op te stellen - De vacature uit te zetten op verschillende platforms - De binnengekomen reacties te lezen - Te reageren naar de sollicitanten - Gesprekken te voeren - De kandidaten na te bespreken en een knoop door te hakken. Laat ze dan maar een bon geven van 250 euro hoor :) En dan heb ik nu nog niet eens meegerekend dat er vaak een extern bureau ingeschakeld wordt ook daar wordt geld aan af gedragen.

 • MKM

   

  Enig idee wat een reguliere sollicitatieprocedure kost? Of inhuren van een bureau hiervoor?

 • Hans49

   

  Hoop niet voor je dat je in het ziekenhuis belandt en dat er geen verpleegkundige is om je te helpen. Er is een personeelstekort; degenen die er werken, werken zich een slag in de rondte. Prima actie om nieuwe medewerkers binnen te halen....

 • Joost

   

  Kunnen ze niet beter meer aandacht besteden aan de goede mensen die ze al in dienst hebben? De kunst is niet het krijgen, maar het vasthouden.

  reageer

Laat een reactie achter

Je reageert op

Je rapporteert