Eigenaren Golfslag weten niks van afspraak met gemeente

EMMELOORD • Wo 11 oktober 2017 | 22:06 • Woensdag 11 oktober 2017 | 22:06
De twee ondernemers die bezig zijn met het verbouwen van de Golfslag in Emmeloord weten niks van een afspraak die ze aanstaande maandag met de gemeente zouden hebben. Dat laten ze aan Omroep Flevoland weten. 

Brazilië 
De gemeente Noordoostpolder wil niet toelichten waarom het vergunningentraject voor de verbouwing van het oude verzorgingshuis zo moeizaam verloopt. Daarover wil ze naar eigen zeggen eerst in gesprek met de ondernemers. Dat gesprek zou aanstaande maandag zijn. Maar één ondernemer zit momenteel in Brazilië en komt pas begin november terug. De ander is ook niet op de hoogte van de afspraak. 

Huurappartementen
Het voormalige verzorgingshuis De Golfslag is vorig jaar verkocht en de nieuwe eigenaren willen er goedkope huurappartementen in realiseren. Ze hadden een vergunning aangevraagd voor de verbouwing, maar hebben die later weer ingetrokken, omdat er volgens de gemeente nog belangrijke informatie in ontbrak.

Inwoners en politiek willen dat er snel iets gebeurt met het markante gebouw aan de entree van Emmeloord. Het gebouw staat er al een tijd leeg en troosteloos bij.

WhatsApp ons!
Heb jij een tip of opmerking? Stuur de redactie van Omroep Flevoland een bericht op 06 - 52 52 4891 of stuur een mail: rtv@omroepflevoland.nl!

Deel artikel