Struinverbod rond vindplaats Anne Faber

ZEEWOLDE • Vr 13 oktober 2017 | 10:47 • Vrijdag 13 oktober 2017 | 10:47
Staatsbosbeheer wil niet dat mensen gaan zoeken naar de plaats waar het lichaam van Anne Faber donderdag is gevonden.Toezichthouders zorgen ervoor dat belangstellenden daar niet door de bossen gaan struinen.

Een enkel bosje bloemen
In het natuurgebied is nog weinig terug te zien van het drama dat zich daar heeft afgespeeld. Een enkel bosje bloemen bij de ingang van het gebied herinnert voorbijgangers aan de vondst van Anne. 

Het Vlindermonument
De gemeente heeft een plek aangewezen waar inwoners van Zeewolde bloemen of kaartjes kunnen achterlaten. Dat kan bij het Vlindermonument aan het Kluunpad. Het monument is geplaatst voor overledenen en is daarmee volgens de gemeente een gepaste plek. De eerste bloemen werden er aan het begin van vrijdagmiddag neergelegd.

Condoleanceregister
Op het gemeentehuis van Utrecht is een condoleanceregister geopend. Volgens een woordvoerder van de gemeente Zeewolde heeft de familie Faber voor deze gemeente gekozen en wordt er daarom in Zeewolde geen register geopend.

[https://twitter.com/chrisververs/status/918769560198832128]

 

WhatsApp ons!
Heb jij een tip of verbetering? Stuur de redactie van Omroep Flevoland een bericht op 0320 28 5050 of stuur een mail: rtv@omroepflevoland.nl!

Deel artikel