De Golfslag gaat weer in de verkoop

EMMELOORD • Do 16 november 2017 | 22:36 • Donderdag 16 november 2017 | 22:36
De voormalige verzorgingsflat De Golfslag in Emmeloord gaat weer in de verkoop. Volgens de gemeente Noordoostpolder is dat de uitkomst van een overleg met Roel Hindriks en Wiepke Haagsma, de huidige eigenaren van het gebouw. 

De ondernemers kochten de leegstaande Golfslag een jaar geleden, om er betaalbare appartementen voor starters en jongeren in te maken. Maar dit plan liep grote vertraging op. Na een grondige sloop van het interieur is de verbouwing een paar maanden geleden stil komen te liggen.

Eigenaar Hindriks zei eerder dat de gemeente te hoge eisen aan de verbouwing stelde. Donderdagmiddag vond nog een laatste gesprek met de gemeente plaats. De eigenaren hoopten er alsnog met wethouder Henk Suelmann uit te komen. 

Eigenaar Hindriks zei onlangs al dat hij tot verkoop over zou gaan, als het gesprek met de gemeente voor hem teleurstellend verliep. Volgens een woordvoerder van de gemeente is de ondernemer inmiddels in gesprek met een potentiële koper. Wie dat is, is niet bekend gemaakt.

WhatsApp ons!
Heb jij een tip of verbetering? Stuur de redactie van Omroep Flevoland een bericht op 0320 28 5050 of stuur een mail: rtv@omroepflevoland.nl!

Deel artikel