Geen maatregelen om drukte Ravelijn te verminderen

ZEEWOLDE
Voorlopig hoeven er geen maatregelen genomen te worden om de parkeerdruk in parkeergarage Ravelijn in Zeewolde  te verminderen. Dat blijkt uit een enquête van de gemeente. Volgens de gebruikers van de parkeergarage is er voldoende parkeerplek.

Maximale parkeerduur meeste voorstanders
Mocht er in de toekomst toch een tekort aan plaatsen ontstaan dan voelen gebruikers het meest voor het instellen van een maximale parkeerduur. Ook geeft zo'n 90% van de gebruikers aan een nachtsluiting geen probleem te vinden.

Hangjongeren
Als gevolg van de enquete zal de entree vaker worden schoongemaakt en zal er vaker op zwerfvuil worden gecontroleerd. Ook gaat de politie er vaker surveilleren om de overlast door hangjongeren aan te pakken. De gemeente onderzoekt wat er verder tegen de hangjongeren ondernomen kan worden.

Maandag is begonnen met het schoonmaken van de parkeergarage. Drie auto's werden weggesleept.







 

reacties (1)

 • Rob

   

  Als 90% er geen problemen mee heeft met een nachtsluiting van de parkeergarage dan zou je denken dat de Gemeente Zeewolde er ook geen problemen mee zou moeten hebben. Er moet dan zeker rekening gehouden worden dat deze sluitingen ook op de zondag en feestdagen moet gaan gelden overdag als er geen winkels open zijn. Dan is het probleem met de hangjongeren ook opgelost!

  reageer
 • Antej Ha

   

  Er is geen noodzaak tot nachtsluiting. Dat mensen geen bezwaar hebben maakt het niet vanzelf een optie.

Laat een reactie achter

Je reageert op

Je rapporteert