Informatieavond Floriade trekt 200 belangstellenden

ALMERE
Op een informatieavond over de Floriade in Almere zijn woensdag 200 belangstellenden afgekomen. De bijeenkomst is gehouden in KAF Almere.

Floriade-directeur Jannewietske de Vries en wethouder Tjeerd Herrema schetsten de actuele ontwikkelingen. Ook was er een informatiemarkt rondom het thema Growing Green Cities, dat centraal staat in de duurzame ontwikkeling van Almere.

De Floriade is de wereldtuinbouwtentoonstelling die in 2022 wordt gehouden in de stad. Dit was de vierde van in totaal twaalf voorlichtingsbijeenkomsten.

reacties (6)

 • Karel

   

  Denkt iemand dan echt dat zo'n avond bezoeken enige zin heeft om het tij te doen keren? Herrema e.c. hebben het allang geregeld, je kunt je ter plekke toch alleen maar opwinden om de stupiditeit om deze Flopriade ten koste van alles door te zetten. Een farce dit soort avonden. Volgend jaar goed stemmen, dat is het enige wat kan helpen. En ondertussen sparen voor de rekeningen die we in 2022 of misschien al eerder voorgeschoteld krijgen.

  reageer
 • Jeroen

   

  Misschien niet het tij doen keren, maar je kunt je wel laten informeren, en er was alle tijd om kritische vragen te stellen, die ook zo goed als mogelijk beantwoord werden. Klagers zie je alleen op de sociale media.

 • ./\/\.

   

  Ik wil wedden dat al die mopperaars die hier dag in dag uit jeremiëren niet op die avond geweest zijn

  reageer
 • Ron h

   

  Denk ik ook. Als je ziet hoeveel mensen zeggen dat ze weigeren om te komen. Dan denk ik gelijk of ongelijk maar jij wil alleen maar in je eigen bubbel blijven jammer

 • Hannes

   

  Hoeveel droomscenario's moet men nog verzinnen om van Almere in zijn geheel een groene stad te maken; Daar zal een groene Floriade/woonwijk pas na 2022 op een verkeerde locatie zeker niets aan bijdragen..!! "Wat zijn de oud-bewoners toch veel tekort gekomen wat het groen betreft!!" De ene vrachtwagen na de andere zie je Almere uitrijden met boomstammen!

  reageer
 • Brammetje

   

  Waarom geen verslag van OF?

  reageer
 • Jeroen

   

  Het was een interessante avond, ben ik dat ik me heb laten informeren.

  reageer
 • laat alle reacties zien
 • Laurens

   

  Het was een belachelijk succes!

  reageer

Laat een reactie achter

Je reageert op

Je rapporteert