De Mening van Maarten

LELYSTAD
Maarten Wolterink maakt elke week een cartoon over actuele zaken in Flevoland. Deze week gaat de cartoon over Lelystad Airport

Bewonersdelegatie Aansluitroutes Lelystad Airport kwam tot de conclusie dat de opening van het vliegveld uitgesteld moet worden, totdat het luchtruim opnieuw is ingedeeld. 

reacties (5)

 • Maartje

   

  Leuke prent, geeft goed weer dat er niet ALLEEN maar tegenstanders zijn. Velen zijn juist voor!

  reageer
 • hans.

   

  Deze is echt top. Nu misschien nog een over de MER?

  reageer
 • Bas

   

  Deze is echt grappig. Door al die fanatieke tegenstanders die op agressieve en slinkse wijze het hoogste woord denken te moeten nemen, zou je bijna vergeten dat het ook een groot deel van de Mensen juist voor de uitbreiding is.

  reageer
 • Hannes

   

  Voorstander voor of Voorstander tegen; Het is nu een kwestie van deskundige met een gevoelswaarde, met technische kennis en ervaring; die het gehele scenario goed kunnen afwegen!! ""Wie zijn nu eigenlijk de populisten de klagers en de schreeuwers....!!!"" (En dat is Maarten zeker niet!!)

  reageer
 • Waterwijker

   

  Populisten zijn de drammers die voor de verwoesting van leefomgeving zijn en in dit geval dus de uitbreiding van het vliegveld.. Zijn sowieso hele negatieve figuren, proberen de weerstand tegen slechte veranderingen te kleineren en tegelijk goede veranderingen tegen te houden.

 • Bert

   

  Heb je weer iemand ( Maarten) dat zegt niets als hij roept. Het vliegveld past in onze polder. De inspraak procedures zijn al verstrekken en moet het vliegveld op de afgesproken datum geopend worden.

  reageer

Laat een reactie achter

Je reageert op

Je rapporteert