Hekkenberg fractievoorzitter GroenLinks

NOORDOOSTPOLDER • Vr 8 december 2017 | 15:24 • Vrijdag 8 december 2017 | 15:24
Hylke Hekkenberg wordt bij de komende gemeenteraadsverkiezingen de lijsttrekker voor GroenLinks in Noordoostpolder.

Hekkenberg was de afgelopen raadsperiode de nummer 2 binnen de PvdA/GroenLinks-fractie. Eerder werd bekend dat de twee partijen volgend jaar apart van elkaar de verkiezingen in gaan. Hylke Hekkenberg was de afgelopen jaren ook bekend als initiatiefnemer van het verzet tegen boringen naar schaliegas

Sandra Schrijver staat op de tweede plek op de lijst. Zij zegt zich de komende raadsperiode in te willen zetten voor mensen met een beperking en mensen die in armoede leven.

Op de derde plaats staat Linda van Vilsteren. Zij is al jarenlang actief in het vluchtelingenwerk, waar ze een vrijwilligersteam aanstuurt dat vluchtelingen helpt bij hun asielprocedure. Linda wil bereiken dat nieuwkomers zich welkom voelen in de polder en dat vrijwilligers gewaardeerd worden voor het werk dat zij doen.

Samen zeggen de drie kandidaten van de Noordoostpolder een plek te willen maken waar iedereen zich thuis en welkom voelt.

WhatsApp ons!
Heb jij een tip of verbetering? Stuur de redactie van Omroep Flevoland een bericht op 0320 28 5050 of stuur een mail: rtv@omroepflevoland.nl!

Deel artikel