PVV: O'Hanlon by far lelijkste schrijver Almere Verhalen

ALMERE • Ma 29 januari 2018 | 11:54 • Maandag 29 januari 2018 | 11:54
De PVV in Almere wil dat de gemeente het contract met de Britse schrijver Redmond O'Hanlon per direct beëindigt en hem 'geen cent subsidiegeld geeft.' Dat schrijft de partij in vragen aan burgemeester en wethouders. Een schrijver die Almere de lelijkste stad van de wereld noemt, moet niet door die stad gesponsord worden, vindt de PVV.

Aanleiding voor de vragen is het bericht dat O'Hanlon Almere 'by far de lelijkste stad ooit gebouwd' heeft genoemd. De PVV noemt dat schandalig voor een schrijver, die door de gemeente is ingehuurd om een boek over de stad te schrijven met het doel Almere te promoten. Het boek moet onderdeel worden van de boekenreeks Almere Verhalen. De Britse schrijver verblijft daarom sinds 2015 regelmatig in de stad.

Tenslotte vraagt de PVV of het college het ermee eens is, dat O'Hanlon 'by far de lelijkste schrijver is die een bijdrage aan de Almere Verhalen heeft geleverd'.

WhatsApp ons!
Heb jij een tip of verbetering? Stuur de redactie van Omroep Flevoland een bericht op 0320 28 5050 of stuur een mail: rtv@omroepflevoland.nl!

Deel artikel