Mud Masters krijgt Flevolanders in beweging

ALMERE • Zo 24 juni 2018 | 17:25 • Zondag 24 juni 2018 | 17:25

Zwaaien aan ringen, klimmen over hindernissen of gewoon touwtje springen. Het kon allemaal zondagmiddag op de Grote Markt in Almere als voorbereiding op het echte werk: Mud Masters in september in Biddinghuizen.

Mud Masters is op tour in de provincie Flevoland en bezoekt alle gemeenten, met uitzondering van Urk. Mensen die in september mee willen doen, kunnen zich voorbereiden door mee te doen aan een clinic. Hoewel er geen modder was bij de voorbereidende training in Almere, zoals bij het echte Mud Masters-evenement.

Veel belangstelling in Zeewolde


In Zeewolde en Lelystad stonden ze al met hun 'mobstacle'. Dat is een mobiel toestel waarop verschillende oefeningen gedaan kunnen worden. Vooral in Zeewolde waren veel belangstellenden, vertelt Mirjam Esteban van Mud Masters.

'We worden goed ontvangen'


Esteban doet zelf niet mee maar ze is blij met de opkomst. “We worden heel goed ontvangen. Mensen in Flevoland zijn super enthousiast om mee te doen aan Mud Masters".

Het echte spektakel, mét modder, wordt op 22 en 23 september gehouden in Biddinghuizen.

WhatsApp ons!
Heb jij een tip of verbetering? Stuur de redactie van Omroep Flevoland een bericht op 0320 28 5050 of stuur een mail: rtv@omroepflevoland.nl!

Deel artikel