Dronken spookrijdster aangehouden met 3 kinderen in auto

LELYSTAD • Ma 25 juni 2018 | 6:49 • Maandag 25 juni 2018 | 6:49

De politie in Lelystad heeft zondagavond een dronken moeder van de A6 gehaald nadat zij tegen het verkeer inreed. De vrouw had drie kinderen op de achterbank zitten. 

Volgens de politie zorgde ze voor een gevaarlijke verkeerssituatie. Meerdere automobilisten moesten hard op de rem om uit te wijken voor de spookrijder. Toen de vrouw opgepakt werd weigerde ze mee te werken met de agenten. "Op de achterbank zaten 3 kleine meisjes die al huilend hun moeder gedag moesten zeggen", schrijft de politie

Het rijbewijs van de vrouw is ingenomen en ze moet een rijvaardigheidsonderzoek doen. Verder is er een zorgmelding gedaan vanwege de kinderen. 

Nog een drankrijder


Zondagmiddag werd ook een andere drankrijder aangehouden. Dit keer ging het om een vader die een ongeluk had veroorzaakt. Ook bij hem zaten zijn kinderen op de achterbank. Volgens de politie was er 'gelukkig' alleen blikschade. 

WhatsApp ons!
Heb jij een tip of opmerking? Stuur de redactie van Omroep Flevoland een bericht op 06 - 52 52 4891 of stuur een mail: rtv@omroepflevoland.nl!

Deel artikel