Zwaargewonde bij steekpartij is jongen (16), derde verdachte aangehouden

ALMERE • Vr 24 augustus 2018 | 13:56 • Vrijdag 24 augustus 2018 | 13:56

Het slachtoffer van de steekpartij donderdagavond in de Food Passage in het centrum van Almere Stad is een 16-jarige jongen uit Almere. Hij is zwaargewond geraakt. De politie laat weten dat er voor de steekpartij een vechtpartij was tussen ongeveer tien personen. Wat de aanleiding daarvoor was is nog onduidelijk.

Donderdagavond was al bekend dat er twee aanhoudingen zijn verricht. Later is nog een derde verdachte aangehouden. Het gaat om een 16-jarige jongen uit Almere, een 17-jarige jongen uit Rotterdam en een 18-jarige man uit Eindhoven.

Vanwege de steekpartij werd ook een traumahelikopter opgeroepen. Die is geland op de Esplanade. Het slachtoffer is met een ambulance naar het ziekenhuis gebracht. 

Slachtofferhulp


Volgens een woordvoerder van de gemeente Almere zijn verschillende mensen getuige geweest van de steekpartij en zij zijn niet allemaal gehoord door de politie. Mochten zij last krijgen van wat ze hebben gezien dan kunnen ze contact opnemen met Slachtofferhulp Nederland (0900-0101).


 

WhatsApp ons!
Heb jij een tip of verbetering? Stuur de redactie van Omroep Flevoland een bericht op 0320 28 5050 of stuur een mail: rtv@omroepflevoland.nl!

Deel artikel