Speciale website voor inwonersinitiatieven

DRONTEN • Di 19 februari 2019 | 19:55 • Dinsdag 19 februari 2019 | 19:55

De gemeente Dronten heeft een speciale website gemaakt voor inwonersinitiatieven. Drontenaren die een idee hebben voor hun buurt kunnen daar voortaan terecht voor tips en antwoorden op vragen. De gemeente hoopt inwoners met de website nog meer te bij hun eigen buurt te betrekken.

Wethouder Peter van Bergen: "Door te luisteren en actief te informeren proberen we de ideeën en ervaringen van inwoners die de saamhorigheid vergroten en de leefomgeving verbeteren gezamenlijk op te pakken. De website is een van de kanalen die we hiervoor inzetten. Door met inwoners actief na te denken over hun leefomgeving, ontstaat er een positieve verbinding tussen inwoners, maatschappelijke partners en de gemeente.”

Samen Actief van de gemeente Dronten helpt met handige tips, trucs en de juiste contacten om inwonersinitiatieven te realiseren. Samen met de inwoners wordt er gekeken naar de haalbaarheid, de financiële mogelijkheden en wordt bepaald welke stappen er gezet kunnen worden.

De gemeente Dronten opende onlangs ook al een website waar inwoners kunnen meepraten over de gemeentelijke uitgaven voor de komende jaren.

WhatsApp ons!
Heb jij een tip of verbetering? Stuur de redactie van Omroep Flevoland een bericht op 0320 28 5050 of stuur een mail: rtv@omroepflevoland.nl!

Deel artikel