Sea Fresh Top Onderneming van het jaar

MARKNESSE • Za 13 april 2019 | 0:26 • Zaterdag 13 april 2019 | 0:26

Het bedrijf Sea Fresh uit Urk is uitgeroepen tot Top Onderneming tijdens het Flevopenningen Galadiner in Marknesse. De jury verbaasde zich positief zich over de kwaliteiten en vernieuwingen in het bedrijf.

Het bedrijf van de familie Ras verwerkt verse vis uit verschillende landen voor de groothandel en de consumentenmarkt. Ook worden er in het bedrijf nieuwe visproducten ontwikkeld, zoals pakketten gemarineerde vis voor in de oven of koekenpan.

De Participatie Flevopenning ging naar Isoniq. Dit is een bedrijf gespecialiseerd in slimme, innovatieve oplossingen voor de bouw. Volgens de jury lukt het dit Urker bedrijf het beste om mensen met een afstand tot de arbeidsmarkt weer aan het werk te krijgen.

De Windesheim Flevopenning voor beste Comakership ging naar Valiant Beekes. Volgens de jury heeft hij een duurzame oplossing bedacht voor schonere lucht in een fabriekshal.

WhatsApp ons!
Heb jij een tip of verbetering? Stuur de redactie van Omroep Flevoland een bericht op 0320 28 5050 of stuur een mail: rtv@omroepflevoland.nl!

Deel artikel