Nieuwe gemeentesecretaris voor Lelystad

LELYSTAD • Wo 3 juli 2019 | 17:04 • Woensdag 3 juli 2019 | 17:04

Lelystad krijgt een nieuwe gemeentesecretaris. Het gaat om de 45-jarige Arjen Schepers, die sinds eind 2016 directeur is van de Veiligheidsregio IJsselland. In oktober gaat hij in Lelystad aan de slag.

De gemeentesecretaris is de baas van alle ambtenaren en de algemeen directeur van de gemeente. Volgens de gemeente Lelystad heeft Arjen Schepers veel ervaring als 'verandermanager'. Hij werkte bij de gemeenten Kampen en Steenwijkerland en was ook brandweercommandant.

Lelystad wil de stap zetten naar een stad die volledig op eigen kracht functioneert. Hiervoor is een Strategische Agenda opgezet, waarin de kansen en toekomstmogelijkheden van de stad op een rij zijn gezet. Onder de projectnaam ‘Lelystad Next Level’ wordt samen met provincie Flevoland en Rijk gewerkt aan deze toekomstplannen voor Lelystad.

De nieuwe gemeentesecretaris is de opvolger van Nico Versteeg die in februari secretaris/algemeen directeur van de provincie Overijssel is geworden.

WhatsApp ons!
Heb jij een tip of verbetering? Stuur de redactie van Omroep Flevoland een bericht op 0320 28 5050 of stuur een mail: rtv@omroepflevoland.nl!

Deel artikel