Verdachte van moord op Patrick Erkamps naar Pieter Baan Centrum

ALMERE • Vr 30 augustus 2019 | 10:11 • Vrijdag 30 augustus 2019 | 10:11

Gershwin V. wordt voor onderzoek opgenomen in het Pieter Baan Centrum. Dat zei de officier van Justitie tijdens de eerste pro-formazitting die vrijdag werd gehouden. V. wordt er van verdacht Almeerder Patrick Erkamps te hebben gedood. De Almeerder werd in mei mishandeld op bedrijventerrein Markerkant in Almere. Erkamps overleed later aan zijn verwondingen in het ziekenhuis.

Het Openbaar Ministerie verdenkt V. van moord. Gershwin V. zou meerdere keren tegen het hoofd van Erkamps hebben geschopt en hem hebben geslagen met een honkbalknuppel. De politie is nog bezig met het onderzoek naar de dood van Erkamps. De verdachte was niet aanwezig in de rechtbank in Lelystad.

De dood van Erkamps leidde tot veel reacties. Op de plek waar hij werd gedood werden bloemen gelegd. Ook werd een stille tocht voor het slachtoffer gehouden. De volgende zitting van de rechtbank is op 8 november.

WhatsApp ons!
Heb jij een tip of verbetering? Stuur de redactie van Omroep Flevoland een bericht op 0320 28 5050 of stuur een mail: rtv@omroepflevoland.nl!

Deel artikel