Overvallen op twee winkels in Haven

ALMERE • Di 22 oktober 2019 | 10:45 • Dinsdag 22 oktober 2019 | 10:45

Twee winkels in Almere Haven zijn dinsdagochtend overvallen. Het gaat om de Primera aan de Marktgracht en telefoonwinkel GSM and MORE aan de Meerstraat. Tussen de beide winkels zit zo'n 400 meter.

Hoewel de overvallen vlak na elkaar en in dezelfde wijk zijn gepleegd, gaat de politie er vooralsnog niet vanuit dat beide door dezelfde daders zijn gepleegd.

Volgens een werknemer van de Primera werd de winkel overvallen door twee jongens. Zij zouden met een mes hebben gedreigd en geld hebben geëist. In de winkel was de eigenaar met haar 3-jarige zoontje aanwezig. Vorig jaar september werd de Primera in Haven ook al overvallen. Ook de telecomzaak aan de Meerstraat was eerder doelwit van een overval. De telecomwinkel is de hele dag gesloten. Wanneer de Primera opengaat is onbekend.

De politie doet in beide zaken onderzoek. Voor de overval aan de Meerstraat wordt gezocht naar twee mannen die donkere kleding en bivakmutsen droegen. Zij reden op een donkere scooter en de bestuurder droeg rode schoenen. Over de dader(s) van de andere overval is nog weinig informatie bekend.

WhatsApp ons!
Heb jij een tip of opmerking? Stuur de redactie van Omroep Flevoland een bericht op 06 - 52 52 4891 of stuur een mail: rtv@omroepflevoland.nl!

Deel artikel