Flevopitch: indienperiode is voorbij

FLEVOLAND • Zo 24 november 2019 | 14:07 • Zondag 24 november 2019 | 14:07

Welk onderwerp wil jij graag onderzocht hebben door het platform voor onderzoeksjournalistiek Follow the Money en Omroep Flevoland? Die vraag stelden wij jullie vorige week. Er zijn tot nu toe 36 ideeën aangedragen en honderden stemmen uitgebracht.

Het indienen van een onderzoeksidee voor de Flevopitch kon tot maandag 12:00 uur. Tot dat moment kon er ook gestemd worden op de ideeën die al zijn aangedragen.

De vijf top-onderwerpen gaan maandag een tweede stemronde in. Die duurt tot vrijdag 29 november 24:00 uur. Vervolgens kiest een redactionele jury na die tweede stemronde één voorstel. De redactie heeft daarin ook een stem, want het is immers een journalistiek project. Uiteindelijk is en blijft de hoofdredactie verantwoordelijk.

Ook al is de tijd beperkt om stemmen te vergaren voor jouw onderwerp als je dat nu indient, het is niet onmogelijk om bij de vijf populairste te komen. Deel jouw pitch en vraag mensen te stemmen.

Op zaterdag 30 november weten we welk onderwerp de redacties van het Follow the Money en Omroep Flevoland diepgaand gaan onderzoeken. Ga naar omroepflevoland.nl/flevopitch en doe mee. Als je veel over een bepaald onderwerp weet, kan je jezelf ook aanmelden om de redacties te ondersteunen.

WhatsApp ons!
Heb jij een tip of opmerking? Stuur de redactie van Omroep Flevoland een bericht op 06 - 52 52 4891 of stuur een mail: rtv@omroepflevoland.nl!

Deel artikel