Nieuwe hulpmiddelenleverancier in NOP, Urk en Dronten

FLEVOLAND • Do 28 november 2019 | 21:29 • Donderdag 28 november 2019 | 21:29

De gemeenten Dronten, Urk en Noordoostpolder hebben vanaf 1 december een nieuwe aanbieder voor hulpmiddelen vanuit de Wet maatschappelijke ondersteuning (Wmo). Inwoners die van de gemeenten bijvoorbeeld een rolstoel, scootmobiel, tillift of ander hulpmiddel ontvangen, kunnen vanaf zondag terecht bij hulpmiddelenleverancier Welzorg.

Wmo-hulpmiddelen werden de afgelopen jaren geleverd door het Hulpmiddelencentrum. Maar het aantal klachten over deze leverancier nam de afgelopen maanden sterk toe. Zo werden middelen niet op tijd geleverd, of lieten reparaties lang op zich wachten. In overleg met het Hulpmiddelencentrum hebben de drie gemeenten de overeenkomst daarom vroegtijdig beëindigd.

Welzorg heeft per 1 december alle hulpmiddelen overgenomen van de vorige leverancier. Inwoners met een hulpmiddel ontvangen een brief met daarin de contactgegevens van de nieuwe leverancier.

WhatsApp ons!
Heb jij een tip of verbetering? Stuur de redactie van Omroep Flevoland een bericht op 0320 28 5050 of stuur een mail: rtv@omroepflevoland.nl!

Deel artikel