Hogescholen Aeres en Windesheim dicht

FLEVOLAND • Do 12 maart 2020 | 23:29 • Donderdag 12 maart 2020 | 23:29

Op de hogescholen van Aeres en Windesheim worden tot en met 31 maart geen lessen gegeven in de strijd tegen het coronavirus. Het besluit is genomen na overleg met de ministers van Onderwijs Arie Slob en Ingrid van Engelshoven.

De studenten van Windesheim en Aeres zijn donderdagavond geïnformeerd over de sluiting van de hogeschool. Bij Aeres is uit voorzorg de open dag voor toekomstige studenten afgelast.

Woordvoerder Bertil Muller van Aeres benadrukt dat moet worden voorkomen dat studenten studievertraging oplopen. Hij spreekt vrijdagochtend met betrokkenen over intensivering van studeren vanuit huis.

Mensen met vragen over het coronavirus kunnen terecht op de website van het RIVM: www.rivm.nl. Ook is er een landelijk publieksinformatienummer: 0800-1351. Scholen, bedrijven en andere organisaties kunnen met vragen terecht op www.rijksoverheid.nl/corona. Het algemene nummer van GGD Flevoland is beschikbaar voor specifieke vragen rondom gezondheid: 088-0029910.

WhatsApp ons!
Heb jij een tip of opmerking? Stuur de redactie van Omroep Flevoland een bericht op 06 - 52 52 4891 of stuur een mail: rtv@omroepflevoland.nl!

Deel artikel