Pannenkoeken brengen en een praatje maken

EMMELOORD • Vr 10 april 2020 | 13:14 • Vrijdag 10 april 2020 | 13:14

De PvdA in Noordoostpolder trekt vrijdag voor de tweede dag op rij met pannenkoeken door de wijken. Leden van de fractie bellen bij buurtbewoners aan om te vragen hoe het met ze gaat en om ze een traktatie aan te bieden.

Volgens fractievoorzitter Rien van der Velde kunnen mensen de actie erg waarderen. Voorbijgangers, maar ook de mensen bij wie hij aanbelt, vinden het leuk dat eraan ze gedacht wordt. De pannenkoeken met stroop en suiker vinden gretig aftrek.

De fractieleden staan met een kar met bakgerei op straat. Bij het uitdelen van de pannenkoeken wordt voldoende afstand tot de mensen gehouden.

Belangrijkste wens
Volgens burgerraadslid Henk van der Linde lijken inwoners die hij spreekt wel te berusten in de situatie waarin we zijn beland. Ze doen hun best en zijn er inmiddels volgens hem wat aan gewend. Wel merkt hij dat veel wijkbewoners hopen dat de kinderen wel snel weer naar school kunnen. Dat is volgens hem de belangrijkste wens.

De PvdA wil binnenkort nog een paar dagen de wijken in om opnieuw pannenkoeken uit te delen.

WhatsApp ons!
Heb jij een tip of opmerking? Stuur de redactie van Omroep Flevoland een bericht op 06 - 52 52 4891 of stuur een mail: rtv@omroepflevoland.nl!

Deel artikel