Walibi Holland vanaf 25 mei weer open

BIDDINGHUIZEN • Vr 8 mei 2020 | 13:16 • Vrijdag 8 mei 2020 | 13:16

Walibi Holland in Biddinghuizen opent vanaf 25 mei haar deuren voor het publiek. Ook het vakantiepark Walibi Village gaat dan weer open.

De planning was dat het park 4 april weer open zou gaan na de wintersluiting. Door de coronamaatregelen moest dat dit jaar uitgesteld worden.

Het park heeft een protocol opgesteld zodat de richtlijnen van het RIVM gevolgd kunnen worden. Zo is het verplicht om vooraf online een ticket te reserveren. Zo kan het park in de gaten houden hoeveel bezoekers er komen.

Daarnaast zijn er speciale bewegwijzering en informatieborden in het park aangebracht. Ook is het personeel getraind om bezoekers op de regels te wijzen. Er komen centrale desinfectiepunten in het park en worden dingen die veel aangeraakt worden, extra schoongemaakt.

Gekochte kaartjes
Wie al een kaartje had gekocht voor Walibi, kan deze vanaf 20 mei op de site van het pretpark verzilveren. Voor mensen met een abonnement geldt dat ze van tevoren een ticket met datum op hun Pass moeten zetten. Abonnementhouders krijgen binnenkort een e-mail van het park met een uitleg over het bestellen van tickets.

WhatsApp ons!
Heb jij een tip of verbetering? Stuur de redactie van Omroep Flevoland een bericht op 0320 28 5050 of stuur een mail: rtv@omroepflevoland.nl!

Deel artikel