Slager opent winkel in coronatijd: "Zie toekomst zonnig in"

EMMELOORD • Do 14 mei 2020 | 15:11 • Donderdag 14 mei 2020 | 15:11

Slagerij Vleeschmeester aan de Lange Nering in Emmeloord heeft donderdag haar deuren geopend. Dat is voor veel Emmeloorders een vreemd gezicht, want op de plek in de winkelstraat zat vijftig jaar lang slager Harzevoort. Het echtpaar Harzevoort hield het voor gezien en de Friese Paul Feenstra nam het stokje over.

Het was een jarenlange droom van hem om een eigen slagerij te beginnen. De slager is geen onbekende in Emmeloord, want hij werkte jarenlang op de vleesafdeling van een lokale supermarkt.

Normaal worden er bij de slager in Emmeloord veel belegde broodjes verkocht aan winkelend publiek en scholieren. Dat is nu wat minder omdat de scholen gesloten zijn in verband met het coronavirus. Toch ziet de ondernemer de toekomst zonnig in: "Slagerijen draaien supergoed, omdat de mensen niet uit eten gaan. Restaurants zijn dicht. Maar mensen willen toch een goed stuk vlees eten en dan kiezen ze voor de slager. En dat merken we hier ook. Er staan rijen voor de winkel, alleen maar positief."

WhatsApp ons!
Heb jij een tip of verbetering? Stuur de redactie van Omroep Flevoland een bericht op 0320 28 5050 of stuur een mail: rtv@omroepflevoland.nl!

Deel artikel