Floriade start wekelijkse online videoserie

ALMERE • Ma 29 juni 2020 | 15:18 • Maandag 29 juni 2020 | 15:18

De Floriade start een eigen videoserie waarin wekelijks de voortgang en ontwikkelingen rond het evenement in beeld worden gebracht. De eerste aflevering van het programma 'Debby op Dinsdag' komt deze week online te staan.

De organisatie achter de wereldtuinbouwtentoonstelling die in 2022 gehouden wordt zegt dat er aandacht geschonken wordt aan alles dat op dit moment al op het terrein plaatsvindt. "Er wordt nú aan de Expo gebouwd. Debby op Dinsdag gaat dit volgen. Elke dinsdag is er weer een nieuwe aflevering met toegankelijke korte items."

De naam Debby op Dinsdag verwijst naar de presentatrice van het programma, Debby Toorenaar. Het promo-programma maakt onderdeel uit van een bredere campagne om het evenement in de schijnwerpers te zetten. Daarvoor is de slogan 'Zie nú Floriade Expo 2022 groeien' bedacht.

Nieuwe afleveringen van het programma zijn elke dinsdag te zien op het YouTube-kanaal van de Floriade en op Facebook en Instagram.

WhatsApp ons!
Heb jij een tip of verbetering? Stuur de redactie van Omroep Flevoland een bericht op 0320 28 5050 of stuur een mail: rtv@omroepflevoland.nl!

Deel artikel