Jonge onderneemster heeft al drie bedrijven

ALMERE • Di 30 juni 2020 | 17:23 • Dinsdag 30 juni 2020 | 17:23

Suzan de Jongste uit Dronten is 21 jaar en runt al drie succesvolle bedrijven: stropdassenmerk Stropz, sieradenmerk Monaco Blue en ZJ Advies in Almere. Ze is gegrepen door het ondernemersvirus. Op haar elfde verkocht ze al parfum langs deuren.

De Jongste studeerde bedrijfskunde aan de Aeres hogeschool in Dronten. Tijdens haar studie richtte ze met medestudenten een webshop voor stropdassen op. Sieraden zijn haar grootste passie. Die internetwinkel was al in de lucht. "Een van mijn doelen is om in de toekomst de collectie sieraden uit te breiden met goud en diamanten", aldus De Jongste.

Samen met Merwin Zijlma begon ze onlangs het boekhoud- en belastingkantoor ZJ Advies. "Ik doe de marketing en communicatie, en Merwin het advieswerk. Wij richten ons volledig op jonge ondernemers. En die bereiken we via social media. Ik denk dat wij het enige boekhoudkantoor zijn met een tiktok-account".

WhatsApp ons!
Heb jij een tip of verbetering? Stuur de redactie van Omroep Flevoland een bericht op 0320 28 5050 of stuur een mail: rtv@omroepflevoland.nl!

Deel artikel