Niet op vakantie? Sportbedrijf biedt alternatief

LELYSTAD • Vr 3 juli 2020 | 19:18 • Vrijdag 3 juli 2020 | 19:18

'Iedereen doet mee'. Onder die noemer organiseert het Sportbedrijf Lelystad deze zomer allerlei activiteiten. Door de coronacrisis kiezen veel mensen ervoor om dit jaar niet of minder lang op vakantie te gaan. Sportbedrijf Lelystad wil daarom jong en oud alsnog een activiteitenprogramma bieden.

De activiteiten zijn bedoeld voor kinderen en volwassen, maar ook voor senioren uit Lelystad. Voor iedere doelgroep is er wat anders te doen. "Voor kinderen hebben we bijvoorbeeld hockey, voetbal of workshops gezonde voeding", vertelt Timo Hoenderboom van Sportbedrijf Lelystad. Voor jongeren zijn er activiteiten zoals luchtscouting of roeien. Volwassen en ouderen kunnen bewegen op maat, steppen of zwemmen. "Eigenlijk is er van alles te doen", legt Hoenderboom uit.

Van maandag 20 juli tot en met zondag 16 augustus kunnen Lelystedelingen meedoen. In een flyer die huis-aan-huis is verspreid zijn alle bezigheden te bekijken. Aanmelden kan via de website.

WhatsApp ons!
Heb jij een tip of opmerking? Stuur de redactie van Omroep Flevoland een bericht op 06 - 52 52 4891 of stuur een mail: rtv@omroepflevoland.nl!

Deel artikel