Nieuwe uitbater voor horecapaviljoen De Deel

EMMELOORD • Di 28 juli 2020 | 10:44 • Dinsdag 28 juli 2020 | 10:44

Projectontwikkelaar Evertsen Bouw heeft binnen twee maanden een nieuwe exploitant gevonden voor het horecapaviljoen dat wordt gebouwd op De Deel in Emmeloord. De naam van de nieuwe uitbater wordt pas dit najaar bekendgemaakt.

Vorige maand haakten de plaatselijke ondernemers Jarno van den Berg en Rudi van der Graaf af. Vanwege de coronacrisis wilden ze het risico niet meer nemen om een nieuwe horecazaak te beginnen. Maarten van Pijkeren van projectontwikkelaar Evertsen Bouw is blij dat er al zo snel een nieuwe gegadigde is, die juist kansen ziet door de coronacrisis.

'Ervaren horecaondernemer'
Van Pijkeren wil over de nieuwe uitbater alleen kwijt dat het gaat om een ervaren ondernemer die al andere horecazaken in de regio heeft. "Voor een beginnende ondernemer zou dit ook wel een hele kluif zijn." Makelaar Henk Sluiter van Adhoc Makelaars, waar het gebouw te koop of te huur stond, wil ook niets zeggen over de nieuwe huurder.

De bouw van het horecapaviljoen ligt volgens Van Pijkeren op schema. De naam 'Bruut' zal niet op de gevel komen, zegt hij. Eind dit jaar wordt het gebouw casco opgeleverd. De aankleding zal dan nog enkele maanden in beslag nemen. Het paviljoen zou dan in april de deuren kunnen openen.

WhatsApp ons!
Heb jij een tip of verbetering? Stuur de redactie van Omroep Flevoland een bericht op 0320 28 5050 of stuur een mail: rtv@omroepflevoland.nl!

Deel artikel